samenwerken

Facebook Ads uitbesteden in Nijmegen

Facebook Ads uitbesteden in Nijmegen

Facebook ads uitbesteden in Nijmegen. Yes! Jij bent een ondernemer uit Nijmegenof omstreken op zoek naar een partner om je Facebook ads uit te besteden. Je raadt het misschien al, dat is precies wat wij doen.

Voordat je verder leest hebben onze eendjes een paar belangrijke vragen voor je. 

Dan is het tijd voor jou om verder te gaan lezen.

Facebook ads uitbesteden in NIjmegen
Tevreden klanten
+ 0
Top posities
+ 0
Jaar ervaring
0
Toffe projecten gedaan
+ 0

Hey, wij zijn DuckImpact

Jouw partner voor Facebook ads

Wij helpen bedrijven uit Nijmegenimpact te maken door hun posities in de zoekmachines te verbeteren. Door Facebook ads uit te besteden in Nijmegen

Hey ondernemer uit Nijmegen! Hoe staat het ervoor met jouw Facebook ads? Heb je al een campagne lopen of ben je nog niet gestart? 

Krijg jij de resultaten die je zoekt en verwacht uit je advertenties? Of valt dit nog tegen? En heb jij het idee dat jouw concurrentie veel meer haalt uit hun advertenties? 

Super frustrerend, dat kunnen we ons voorstellen. Het is tijd om daar iets aan te gaan doen. 

Facebook ads zijn belangrijk voor jouw bedrijf. Jij wilt toch ook dagelijks onder de aandacht komen van honderden of duizenden mensen in jouw doelgroep? 

Vaak zien we dat ondernemers toch twijfelen om te beginnen met Facebook advertenties. Of we zien dat ze lang niet de resultaten behalen die mogelijk zijn. 

Wanneer je jouw advertenties niet optimaliseert en goed instelt loop je nieuwe klanten mis en dus ook winst. Laten we daar wat aan gaan doen en jouw Facebook ads uitbesteden in Nijmegen. 

'Today it’s not about ‘get the traffic’ — it’s about ‘get the targeted and relevant traffic.’

Facebook ads uitbesteden NIjmegen

Wat zijn Facebook Ads eigenlijk?

Oftewel, wat the duck zijn Facebook Ads.

Facebook Ads zijn betaalde advertenties op Facebook én Instagram. Je betaalt hier dus eigenlijk om gezien te worden door de mensen die jij uitkiest. 

Het is een geweldige manier om onder de aandacht te komen van jouw doelgroep die jou nog niet kent. Of die net dat duwtje in de rug nodig hebben om actie te ondernemen. 

Om ervoor te zorgen dat jouw Facebook advertenties winstgevend zijn moet je weten wat je doet. Je moet er namelijk voor zorgen dat alles klopt zowel voor als achter de schermen. 

Merk je dus dat jouw huidige of vorige advertentiecampagnes niks opleverde? Dan ligt dat hoogstwaarschijnlijk aan jouw instellingen of advertenties. 

We begrijpen heel goed hoe frustrerend dat is, je stopt er geld in maar je krijgt er niks uit. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij helpen je graag om dit op te lossen. 

Waarom Facebook Ads?

Meer naamsbekendheid

Mensen kunnen je website vinden met de juiste zoekwoorden.

Meer leads

Jouw diensten of producten worden alleen weergegeven aan de doelgroep die jij uitzoekt.

Betaalbaar

Facebook advertenties zijn een betaalbare manier om een nieuwe groep mensen te bereiken.

Waarom zijn Facebook ads belangrijk?

Hoe belangrijk Facebook Ads precies zijn, is niet meteen altijd even duidelijk voor iedereen. Advertenties draaien is leuk, maar is het nu echt belangrijk? En gebruiken mensen nog steeds Facebook? 

Ja. Hier kunnen we heel kort over zijn, ja het werkt nog steeds. Sterker nog, het is nog steeds een van de beste manieren om online te adverteren. 

Want bij Facebook ads gaat het niet alleen om Facebook, het gaat ook om Instagram. De kans dat jouw doelgroep op een van deze twee platformen actief is, is groot. 

Het grootste voordeel van Facebook advertenties is dat je lekker specifiek kan zijn. Wil jij jouw ads alleen laten zien aan mensen in Nijmegen? Dat kan. Wil jij jouw ads alleen laten zien aan mensen in een bepaald gebied in Nijmegen die ook nog eens fan zijn van fitness? Geen probleem. 

Facebook advertentie nijmegen

Daarnaast is er nog iets. Hoe vaak zie je wel niet een advertentie van een bedrijf, waarvan je net op de website was? Dat noemen we retargeting. Een super krachtige manier van marketing die ook mogelijk is bij Facebook.

Zo kan je niet alleen een nieuwe groep mensen aanspreken, maar ook mensen die al interesse hebben getoond in wat jij doet. Dat zijn dus twee vliegen in één klap.

Een goede Facebook ads campagne zorgt altijd voor winst op de automatische piloot. Zeker als je jouw Facebook advertenties uitbesteed. Dat klinkt toch eigenlijk als de droom van elke ondernemer? 

Wat we doen.

Onderzoek

Welke keywoorden zijn belangrijk voor jouw website en waar liggen de kansen. Dat brengen we in kaart.

Instellen

Alles klaarzetten voor een goede start van advertentieaccount tot aan tracking pixel.

Content

Wij maken de content voor jouw advertentie. Dat betekent zowel de tekst als de foto

Optimaliseren

Dagelijks bekijken we de resultaten en maken aanpassingen op basis hiervan, zodat jij de beste resultaten mogelijk krijgt.

Hoe staat het er nu voor met jouw Facebook Ads (Gratis Facebook Ads check)?

Wanneer je je nog niet eerder (intensief) hebt bezig gehouden met Facebook Ads kan het moeilijk zijn om in te schatten wat er allemaal mogelijk is. Wat voor effect zal het hebben? En hoeveel gaat die kosten? Maar ook vragen als:

Dit zijn belangrijke vragen om het antwoord op te weten voordat je aan de slag gaat met het maken van een aanpak voor je Facebook Ads.

Nu vraag je je misschien af, hoe kom ik hier dan achter? Je kunt zelf aan de slag gaan en advertenties opzetten en deze als proef te laten draaien. 

Nu kost dit veel tijd, energie en geld, zeker als je zelf niet helemaal zeker weet wat je moet doen en waar je naar moet kijken. 

Daar helpen onze eendjes je graag mee! Daarom biedt DuckImpact jou een gratis Facebook Ads scan aan. Hier gaan we kijken wat er allemaal mogelijk is voor jou en maken hier een mooi overzicht van. 

Gratis Facebook Ads check

Onze eendjes staan voor jou klaar om je te helpen met winstgevende Facebook Ads.

Ik wil een gratis check!

Facebook Ads uitbesteden in Nijmegen

Zo sta je er niet meer in je eendje voor. Wil je zelf geen uren kwijt zijn aan het wekelijks maken en optimaliseren van Facebook Ads? Heb jij geen idee waar je moet beginnen? Of wil jij liever je richten op andere dingen binnen jouw bedrijf?

Allemaal goede redenen om Facebook Ads uit te besteden in Nijmegen.

Er zijn dus veel redenen waarom jij ervoor kan kiezen om je Facebook Ads uit te besteden aan een advertentie-expert. Vaak is de belangrijkste reden dat je zelf niet helemaal bekend bent met wat je moet doen en hoe je dit het beste aanpakt.

We begrijpen dat dit lastig is, ook als je wel weet hoe je dit het beste moet aanpakken kan je tegen het volgende probleem aanlopen. Je hebt er geen tijd voor. Het maken en optimaliseren van Facebook Ads is namelijk best een tijdrovende bezigheid. En zeker als je er niet de grootste fan van bent kan het nog wel eens onder aan je prioriteiten lijstje komen te hangen.

Wie zijn wij?

Wij zijn DuckImpact. Enthousiaste marketeers in de omgeving van Nijmegen met een specialisme in Facebook Ads, wij helpen ondernemers met het vergroten van hun bereik door middel van betaalde social media posts en advertentie campagnes. Jouw partner dus om Facebook Ads uit te besteden in Nijmegen.

Dat doen we door het maken en schrijven van converterende content, een goede landingspagina én optimalisatie. 

Zo garanderen wij dat jij de beste resultaten krijgt uit je advertenties. 

Amber - Ons advertentie Eendje

Facebook Ads als onderdeel van Funnel marketing, iets voor jou?

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.  

Dan is het nu echt tijd voor resultaat en impact! Ben jij op zoek naar iemand die jouw SEO werkzaamheden kan overnemen jarenlange ervaring? Dan zit je goed bij DuckImpact. Wij helpen je graag verder en denken met je mee zodat jij SEO kan uitbesteden in Nijmegen. 

Wil jij vrijblijvend kennis maken en meer leren over de opties voor jouw onderneming? Neem dan snel contact met ons op en we komen graag met je in contact.