Wij helpen jou met
meer bereik meer klanten je SEO

Als je hier op deze pagina bent heb je van ons een kaartje ontvangen. Allereerst, leuk dat je de QR code hebt gescand! Echter betekent dat wel dat je met jouw bedrijf niet in de top 10 staat voor een erg belangrijke zoekterm voor jou. 

Dat is een groot probleem, het betekent namelijk dat je op dit moment enorm veel bezoekers misloopt en daarmee ook betalende klanten. 

Laten we daar wat aan gaan doen.

SEO uitbesteden Nijmegen

Het is dus tijd om daar wat aan te doen. Tenzij jij tevreden bent met het idee dat je elk maand, week en eigenlijk zelfs elke dag mensen misloopt die graag bij je zaken wilde doen, maar je niet konden vinden. 

Even in het kort leggen we uit wat er nu aan de hand is. Je staat met jouw bedrijf niet in de top 10 van een belangrijk zoekwoord voor jou. Dat betekent dat je op de 2e pagina van Google staat. Tussen de 95 en 98 procent van alle zoekers gaan naar een resultaat van de 1e pagina. Jij kan dus verwachten dat je geen verkeer krijgt naar je website. Dit is zonde! Want hier laat je geld liggen, want deze mensen zijn precies op zoek naar wat jij aanbiedt. 

Wij willen je graag helpen met het oplossen van dit probleem. Al jaren helpt DuckImpact bedrijven met het verbeteren van hun posities in zoekmachines door middel van SEO. En dat willen we ook graag voor jou doen.

Neem het niet alleen van onze eendjes aan, maar van onze klanten en resultaten.

Voor onze klanten hebben we gemiddeld binnen 2 maanden resultaat en hebben we het verkeer naar de website verdubbeld!

Wil jij dat nu ook? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op en we nemen je mee in de mogelijkheden van SEO voor jouw bedrijf. 

SEO resultaten

Wat onze klanten zeggen denken  vinden

Laten we beginnen

Onze eendjes komen graag met je in contact om te kijken wat we voor je kunnen doen om jouw resultaten in de zoekmachines te verbeteren. Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op om vrijblijvend eens te gaan zitten om dit te bespreken.

Tijd voor resultaat