fbpx

Zet jouw website om in een leadmagneet – ontdek onze geheime tips en strategieën!

stop met het mislopen van leads winst klanten omzet

Ja. wij durven met zekerheid te zeggen dat dit nu gebeurt. laten we dat stoppen

download

Wil je jouw bedrijf laten groeien en meer klanten binnenhalen? Dan moet je ervoor zorgen dat je website optimaal presteert.

Maar wist je dat je waarschijnlijk kansen misloopt door veelvoorkomende fouten te maken?

Ontdek hoe je jouw website kunt verbeteren en meer leads kunt genereren met onze gratis checklist.

Deze tips gaan jou helpen om van een website te gaan die zo lek is als een mandje tot een lead generatie machine. Dit zijn dé tips die wij als eerste aanpakken bij onze klanten.

En dat geven we nu gratis weg.

Hey daar!

Toen ik mijn bedrijf begon, had ik geen idee waar ik moest beginnen. Weinig ervaring, geen strategie en geen enkele connectie. Ik voelde me onzichtbaar, verloren in een zee van concurrentie.

En toch ging ik binnen no-time van 100 euro Upwork projecten met klanten waar ik liever niet voor zou werken… 

… naar het consequent binnenhalen van winstgevende projecten met geweldige bedrijven in mijn niche. 

Om dit niveau te bereiken, moest ik mijn EIGEN unieke strategieën maken gebaseerd op enorm veel testen, uitproberen en falen. Dit zijn de strategieën die ik vandaag de dag nog steeds gebruik en verbeter.

In mijn rol als HeadDuck bij DuckImpact, zorg ik ervoor dat samenwerkingen soepel verlopen en dat onze klanten het succes krijgen dat ze verdienen. Wij zijn toegewijd aan het leveren van resultaten en het bouwen van sterke relaties met onze klanten, om ervoor te zorgen dat ze de beste ervaring en de beste resultaten behalen.

LATEN WE DE DETAILS BESPREKEN

Wat je gaat leren. In een mooi, kort en duidelijk overzicht. 

1 Wat is CRO?

Start met de basis. We leggen je stap voor stap uit hoe je bereik creëert, content maakt en test wat werkt en wat niet, zodat je jouw doelgroep effectief kunt bereiken.

2 De 15 meest gemaakte fouten

Nu je het bereik hebt, is het tijd om de funnel op te zetten. We laten je zien hoe je stapsgewijs een converterende funnel bouwt, zodat je jouw leads kunt omzetten in betalende klanten.

3 Hoe jij je agenda vol zet met nieuwe leads

Als laatste vertellen we je hoe je die funnel optimaal benut, zodat je een continue stroom aan leads krijgt. Want wie wil er nu niet een agenda vol met potentiële klanten?

4 BONUS 

Je krijgt direct toegang tot een exclusieve bonus. Hier krijg je direct toegang toe wanneer je de gratis checklist download.

MAAR…. WIE HEEFT deze checlist NODIG?

Deze checklist is voor jou geschikt als….

GamePlan Ontvangen

Wij horen graag naar wie en waar we dit GamePlan naartoe kunnen sturen! 

Jouw informatie: