samenwerken

Facebook Ads uitbesteden in Beuningen

Beuningen! Een pracht dorp waar je als ondernemer veel kan halen uit het adverteren op Facebook. Ook wel, Facebook ads. 

Zit jij met jouw bedrijf in Beuningen of woon je daar en wil je graag je ads uitbesteden aan een lokaal bedrijf, dan hebben we goed nieuws voor je. 

Voordat je verder leest hebben onze eendjes een paar belangrijke vragen voor je. 

Dan is het tijd voor jou om verder te gaan lezen.

Facebook ads uitbesteden Beuningen
Tevreden klanten
+ 0
Top posities
+ 0
Jaar ervaring
0
Toffe projecten gedaan
+ 0

Hey, wij zijn DuckImpact

Jouw partner voor Facebook ads

Wij helpen bedrijven uit Beuningen impact te maken door hun posities in de zoekmachines te verbeteren. Door Facebook ads uit te besteden in Beuningen.

Hallo ondernemer uit Beuningen! 

Jij wilt jouw bedrijf verder groeien, nieuwe klanten vinden of je minder intensief bezig houden met het bereiken van leads.

Klopt dit een beetje? Dat is goed, want dan zit je hier op de juiste plek. Facebook ads kunnen voor jou dan dé uitkomst zijn die je gaan helpen met het oplossen van jouw probleem. 

Wanneer je adverteert wil je resultaat zijn. Je wilt het geld terugkrijgen wat je erin stopt en het liefst wil je dat wel een paar keer terugverdienen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom is het belangrijk dat jouw advertenties goed in elkaar zitten. 

Dus niet alleen een mooi plaatje online gooien, nee daar ga je het niet mee redden. Je moet kijken naar doelgroep, interesses, copywriting, tracking en nog veel meer. 

Laat dit je niet afschikken, want er is zoveel mogelijk met Facebook ads dat jij dit echt niet kan laten liggen. 

Wil jij alleen maar mensen bereiken uit Beuningen? Kan. Of juist mensen buiten Beuningen? Geen probleem. 

Mensen met specifieke interesses of werk? Allemaal mogelijk. 

Je kunt je Facebook advertenties zo specifiek maken als je zelf maar wilt, of juist niet natuurlijk. 

'Today it’s not about ‘get the traffic’ — it’s about ‘get the targeted and relevant traffic.’

Facebook ads in beuningen

Wat zijn Facebook Ads eigenlijk?

Laten we samen eens kijken wat Facebook ads nu eigenlijk zijn nadat we je (hopelijk) enthousiast hebben gemaakt. 

Of hoe wij het graag zeggen, wat the duck zijn Facebook Ads.

Facebook Ads zijn betaalde advertenties op Facebook én Instagram. Je betaalt hier dus eigenlijk om gezien te worden door de mensen die jij uitkiest. Natuurlijk kies je ze niet één voor één uit, maar wel een doelgroep met bepaalde voorwaarden. 

Het is een geweldige manier om onder de aandacht te komen van jouw doelgroep die jou nog niet kent. Of die net dat duwtje in de rug nodig hebben om actie te ondernemen. 

Om ervoor te zorgen dat jouw Facebook advertenties winstgevend zijn moet je weten wat je doet. Je moet er namelijk voor zorgen dat alles klopt zowel voor als achter de schermen. 

Merk je dus dat jouw huidige of vorige advertentiecampagnes niks opleverde? Dan ligt dat hoogstwaarschijnlijk aan jouw instellingen of advertenties. 

We begrijpen heel goed hoe frustrerend dat is, je stopt er geld in maar je krijgt er niks uit. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij helpen je graag om dit op te lossen. 

Waarom Facebook Ads?

Meer naamsbekendheid

Mensen kunnen je website vinden met de juiste zoekwoorden.

Meer leads

Jouw diensten of producten worden alleen weergegeven aan de doelgroep die jij uitzoekt.

Betaalbaar

Facebook advertenties zijn een betaalbare manier om een nieuwe groep mensen te bereiken.

Waarom zijn Facebook ads belangrijk?

Hoe belangrijk Facebook Ads precies zijn, is niet meteen altijd even duidelijk voor iedereen. Advertenties draaien is leuk, maar is het nu echt belangrijk? En gebruiken mensen nog steeds Facebook? 

Ja. Hier kunnen we heel kort over zijn, ja het werkt nog steeds. En ja, mensen gebruiken nog steeds Facebook. Sterker nog, het is nog steeds een van de beste manieren om online te adverteren. 

Want bij Facebook ads gaat het niet alleen om Facebook, het gaat ook om Instagram. De kans dat jouw doelgroep op een van deze twee platformen actief is, is groot. 

Het grootste voordeel van Facebook advertenties is dat je lekker specifiek kan zijn. Wil jij jouw ads alleen laten zien aan mensen in Beuningen? Dat kan. Wil jij jouw ads alleen laten zien aan mensen in een bepaald gebied in Beuningen die ook nog eens fan zijn van fitness? Geen probleem. 

Facebook ads uitbesteden Beuningen

Daarnaast is er nog iets. Hoe vaak zie je wel niet een advertentie van een bedrijf, waarvan je net op de website was? Dat noemen we retargeting. Een super krachtige manier van marketing die ook mogelijk is bij Facebook.

Zo kan je niet alleen een nieuwe groep mensen aanspreken, maar ook mensen die al interesse hebben getoond in wat jij doet. Dat zijn dus twee vliegen in één klap.

Een goede Facebook ads campagne zorgt altijd voor winst op de automatische piloot. Zeker als je jouw Facebook advertenties uitbesteed. Dat klinkt toch eigenlijk als de droom van elke ondernemer? 

Wat we doen.

Onderzoek

Welke keywoorden zijn belangrijk voor jouw website en waar liggen de kansen. Dat brengen we in kaart.

Instellen

Alles klaarzetten voor een goede start van advertentieaccount tot aan tracking pixel.

Content

Wij maken de content voor jouw advertentie. Dat betekent zowel de tekst als de foto

Optimaliseren

Dagelijks bekijken we de resultaten en maken aanpassingen op basis hiervan, zodat jij de beste resultaten mogelijk krijgt.

Hoe staat het er nu voor met jouw Facebook Ads (Gratis Facebook Ads check)?

Wanneer je je nog niet eerder (intensief) hebt bezig gehouden met Facebook Ads kan het moeilijk zijn om in te schatten wat er allemaal mogelijk is. Wat voor effect zal het hebben? En hoeveel gaat die kosten? Maar ook vragen als:

Dit zijn belangrijke vragen om het antwoord op te weten voordat je aan de slag gaat met het maken van een aanpak voor je Facebook Ads.

Nu vraag je je misschien af, hoe kom ik hier dan achter? Je kunt zelf aan de slag gaan en advertenties opzetten en deze als proef te laten draaien. 

Nu kost dit veel tijd, energie en geld, zeker als je zelf niet helemaal zeker weet wat je moet doen en waar je naar moet kijken. 

Daar helpen onze eendjes je graag mee! Daarom biedt DuckImpact jou een gratis Facebook Ads scan aan. Hier gaan we kijken wat er allemaal mogelijk is voor jou en maken hier een mooi overzicht van. 

Gratis Facebook Ads check

Onze eendjes staan voor jou klaar om je te helpen met winstgevende Facebook Ads.

Ik wil een gratis check!

Facebook Ads uitbesteden in Beuningen

Zo sta je er niet meer in je eendje voor. Wil je zelf geen uren kwijt zijn aan het wekelijks maken en optimaliseren van Facebook Ads? Heb jij geen idee waar je moet beginnen? Of wil jij liever je richten op andere dingen binnen jouw bedrijf?

Allemaal goede redenen om Facebook Ads uit te besteden in Beuningen.

Er zijn dus veel redenen waarom jij ervoor kan kiezen om je Facebook Ads uit te besteden aan een advertentie-expert. Vaak is de belangrijkste reden dat je zelf niet helemaal bekend bent met wat je moet doen en hoe je dit het beste aanpakt.

We begrijpen dat dit lastig is, ook als je wel weet hoe je dit het beste moet aanpakken kan je tegen het volgende probleem aanlopen. Je hebt er geen tijd voor. Het maken en optimaliseren van Facebook Ads is namelijk best een tijdrovende bezigheid. En zeker als je er niet de grootste fan van bent kan het nog wel eens onder aan je prioriteiten lijstje komen te hangen.

Wie zijn wij?

Wij zijn DuckImpact. Enthousiaste marketeers in de omgeving van Beuningen met een specialisme in Facebook Ads, wij helpen ondernemers met het vergroten van hun bereik door middel van betaalde social media posts en advertentie campagnes. Jouw partner dus om Facebook Ads uit te besteden in Beuningen.

Dat doen we door het maken en schrijven van converterende content, een goede landingspagina én optimalisatie. 

Zo garanderen wij dat jij de beste resultaten krijgt uit je advertenties. 

Amber - Ons advertentie Eendje

Facebook ads laten uitbesteden in Beuningen

Dan is het nu echt tijd voor resultaat en impact! Ben jij op zoek naar iemand die jouw Facebook advertentie werkzaamheden kan overnemen jarenlange ervaring? Dan zit je goed bij DuckImpact. Wij helpen je graag verder en denken met je mee zodat jij Facebook ads kan uitbesteden in Beuningen. 

Wil jij vrijblijvend kennis maken en meer leren over de opties voor jouw onderneming? Neem dan snel contact met ons op en we komen graag met je in contact. Dus wil jij Facebook ads uitbesteden in Beuningen? Laten we dat gaan doen.

Laten we impact maken

SEO - FAQ

Altijd goed om van tevoren te weten wat je kan verwachten als we met elkaar in zee gaan (voor deze keer maken onze eendjes een uitzondering en komen we uit onze vijver). We beginnen met de analyse van de mogelijkheden, vanuit hier bespreken we samen wat de doelen zijn en verwachtingen. 

Daarnaast geven we je een advies als het gaat om het dagelijkse advertentie budget zodat je optimale resultaten kan behalen. 

Dan maken we een plan van aanpak. Hierin vind je terug wat we precies gaan doen.

Allereerst zorgen we ervoor dat alles goed ingesteld staat mocht dit nog niet het geval zijn. Van advertentie account tot pixel, we stellen alles voor je in. 

Dan gaan we aan de slag met het maken van de advertenties, wanneer deze klaar zijn worden ze ter goedkeuring verstuurt. 

Elke maand kijken we samen naar wat we hebben gedaan, de resultaten ervan en het plan voor de komende maand(en). 

Nee, wij werken met bedrijven uit heel Nederland. Zelf zitten we in de omgeving van Nijmegen, maar dat betekent niet dat we alleen met lokale bedrijven werken. Natuurlijk vinden we het leuk om elkaar in het echt te zien. Daarom doen we ons best om een paar keer per jaar in het echt een meeting te houden, ongeacht de afstand. 

Wij werken met alle bedrijven waarvan wij geloven dat we ze kunnen helpen. Tot nu toe hebben we veel verschillende klanten mogen helpen met het verbeteren van hun online marketing. Van bouwbedrijven tot aan sportscholen. 

Weet jij niet zeker of jouw bedrijf kan groeien door Facebook advertenties of andere online marketing diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen met je naar de mogelijkheden.

Meteen! Vaak zien we in de eerste dagen al resultaat van de advertentiecampagnes die we opzetten. Het duurt vaak 1 tot 2 weken voordat we deze kunnen optimaliseren omdat we dan genoeg data hebben. 

De kosten van het uitbesteden van adverteren op Facebook verschilt. Dit ligt er bijvoorbeeld aan hoe groot de advertentiecampagne is en welke doelstellingen er zijn. We bespreken graag met je wat er allemaal mogelijk is en tijdens dit gesprek kunnen we je een persoonlijke indicatie geven van de kosten gerelateerd aan het uitbesteden van Facebook advertenties. 

Voordat je iemand inhuurt voor Facebook ads wil je wellicht eerst weten of je dit ook zelf kan doen. Het antwoord hierop is ja, het kan. Of het verstandig is om het zelf te doen verschilt per situatie. 

Dit ligt er bijvoorbeeld aan dat er een veel kennis nodig is om Facebook ads goed uit te voeren, heb je deze kennis in huis dan kan je altijd zelf kijken of je dit wilt gaan doen. Zo niet, dan is de kans groot dat je dit beter kan overlaten aan een expert. 

Daarnaast kost Facebook adverteren ook veel tijd en energie. Het maken van advertenties en het optimaliseren kost je snel een paar uur. Hiernaast gaat er ook nog tijd zitten in het analyseren van de resultaten.

De tijd en energie is de voornaamste reden dat ondernemers hun Facebook ads laten uitbesteden.

Nee, wij werken niet met jouw directe concurrenten. Directe concurrenten zien wij als bedrijven die dezelfde diensten leveren dicht bij jou in de buurt. Hierdoor zorgen we ervoor dat we elkaar tegen werken en minder resultaten behalen.

Doordat we dit doen, kunnen we garanderen dat we jou de beste kwaliteit kunnen leveren.