samenwerken

Facebook Ads uitbesteden in Arnhem

Jij hebt grootste dromen, je bedrijf verder uitgroeien, de grootste worden in Arnhem, Gelderland, Nederland of misschien wel de wereld. 

Als jij verder wilt groeien met je bedrijf heb je daar klanten voor nodig, dat hoeven we je niet uit te leggen. Maar waar the duck ga je ze vandaan halen? 

Als ondernemer ben je met 100 verschillende dingen bezig en nieuwe klanten binnen halen is daar 1 van. 

Wij helpen je er graag bij. 

Voordat je verder leest hebben onze eendjes een paar belangrijke vragen voor je. 

Dan is het tijd voor jou om verder te gaan lezen.

Facebook ads uitbesteden Arnhem - DuckImpact
Tevreden klanten
+ 0
Top posities
+ 0
Jaar ervaring
0
Toffe projecten gedaan
+ 0

Hey, wij zijn DuckImpact

Jouw partner voor Facebook ads

Wij helpen bedrijven uit Arnhem impact te maken door hun posities in de zoekmachines te verbeteren. Door Facebook ads uit te besteden in Arnhem

Adverteren. Niks nieuws, maar wel belangrijk. Nog belangrijk is om het goed te doen, want anders kan je zwaaien naar je geld. 

Heb jij het al eens geprobeerd? Een advertentie campagne opzetten in Facebook. Wat waren de resultaten? 

Het feit dat je hier bent belandt betekent dat je interesse hebt om het uit te besteden, dus we kunnen aannemen dat het of niet bijzonder geweldig ging of dat je er te weinig tijd voor hebt. 

Beide is super frustrerend want er liggen enorm veel mogelijkheden in het adverteren. Nieuwe klanten binnenkrijgen op de automatische piloot is natuurlijk de droom van elke ondernemer. Als jouw Facebook advertenties in plaats van dat alleen maar geld kosten ben je er ook snel klaar mee. 

De aandacht trekken van honderden of duizenden mensen binnen jouw doelgroep, dat klinkt goed toch? Mooi. Dan zijn we het daar over eens. 

Laten we eens gaan kijken hoe we dat kunnen doen voor jouw bedrijf door geweldige Facebook advertenties.

'Today it’s not about ‘get the traffic’ — it’s about ‘get the targeted and relevant traffic.’

Facebook ads uitbesteden in Arnhem - DuckImpact

Wat zijn Facebook Ads eigenlijk?

Oftewel, wat the duck zijn Facebook Ads. Laten we bij het begin beginnen, zodat we allemaal op de hoogte zijn van waar we het over gaan hebben.

Facebook Ads zijn betaalde advertenties op Facebook én Instagram. Je betaalt hier dus eigenlijk om gezien te worden door de mensen die jij uitkiest. 

Nee, je hoeft ze niet één voor één uit te kiezen. Je kan gewoon een algemene doelgroep opgeven, wel zo relaxt. 

Het is een geweldige manier om onder de aandacht te komen van jouw doelgroep die jou nog niet kent. Of die net dat duwtje in de rug nodig hebben om actie te ondernemen. 

Adverteren wordt eigenlijk alleen leuk als je het geld wat je erin stopt ook weer terugverdient en het liefst een paar keer. 

Een winstgevende campagne opzetten is uitdagend, met ervaring en kennis van de wereld van adverteren en Facebook kan je ervoor zorgen dat je campagnes krijgt van hoge kwaliteit. 

We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is als je alleen maar geld kwijtraakt aan je ads. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij helpen je graag om dit op te lossen. 

Waarom Facebook Ads?

Meer naamsbekendheid

Mensen kunnen je website vinden met de juiste zoekwoorden.

Meer leads

Jouw diensten of producten worden alleen weergegeven aan de doelgroep die jij uitzoekt.

Betaalbaar

Facebook advertenties zijn een betaalbare manier om een nieuwe groep mensen te bereiken.

Waarom zijn Facebook ads belangrijk?

Gebruiken mensen naast tante Gerda nog wel Facebook? Ja, en veel ook. Zo’n 6,5 miljoen Nederlanders dagelijks. Als je kijkt naar Instagram is dat nog eens een kleine 5 miljoen aan mensen die je kan bereiken. Dus naast tante Gerda ga jij je doelgroep sowieso vinden op deze platformen. 

Dat is ook meteen de kracht van Facebook ads, je kan iedereen vinden. Wat je doelgroep ook is. Een mooie en goed converterende campagne erop en tadaaa, de klanten lopen bij je binnen.

Gaat dit nu echt zo makkelijk? Nou niet meteen, het kost tijd en energie om dit goed op te zetten, te optimaliseren en te leren over wat je ads doen en hoe dit dus beter kan. 

Daarnaast kan je de doelgroepen zo specifiek (of juist niet) maken als je zelf wilt. Wil je alleen mensen uit Arnhem? Kan. Wil je juist mensen buiten Arnhem? Kan ook. 

Mensen die houden van fitness? Geen probleem. Of mensen die zich dagelijks bezighouden met IT? Je doelgroep kan zo worden ingesteld dat het perfect bij jouw bedrijf aansluit. 

waarom facebook ads uitbesteden in arnhem

Daarnaast is er nog iets. Hoe vaak zie je wel niet een advertentie van een bedrijf, waarvan je net op de website was? Naast dat het een beetje creepy voelt soms, is het super effectief. Dit noemen we retargeting. 

Zo kan je niet alleen een nieuwe groep mensen aanspreken, maar ook mensen die al interesse hebben getoond in wat jij doet. Dat zijn dus twee vliegen in één klap.

Een goede Facebook ads campagne zorgt altijd voor winst op de automatische piloot. Zeker als je jouw Facebook advertenties uitbesteed. Dat klinkt toch eigenlijk als de droom van elke ondernemer? 

Wat we doen.

Onderzoek

Welke keywoorden zijn belangrijk voor jouw website en waar liggen de kansen. Dat brengen we in kaart.

Instellen

Alles klaarzetten voor een goede start van advertentieaccount tot aan tracking pixel.

Content

Wij maken de content voor jouw advertentie. Dat betekent zowel de tekst als de foto.

Optimaliseren

Dagelijks bekijken we de resultaten en maken aanpassingen op basis hiervan, zodat jij de beste resultaten mogelijk krijgt.

Hoe staat het er nu voor met jouw Facebook Ads (Gratis Facebook Ads check)?

Wanneer je je nog niet eerder (intensief) hebt bezig gehouden met Facebook Ads kan het moeilijk zijn om in te schatten wat er allemaal mogelijk is. Wat voor effect zal het hebben? En hoeveel gaat die kosten? Maar ook vragen als:

Dit zijn belangrijke vragen om het antwoord op te weten voordat je aan de slag gaat met het maken van een aanpak voor je Facebook Ads.

Nu vraag je je misschien af, hoe kom ik hier dan achter? Je kunt zelf aan de slag gaan en advertenties opzetten en deze als proef te laten draaien. 

Nu kost dit veel tijd, energie en geld, zeker als je zelf niet helemaal zeker weet wat je moet doen en waar je naar moet kijken. 

Daar helpen onze eendjes je graag mee! Daarom biedt DuckImpact jou een gratis Facebook Ads scan aan. Hier gaan we kijken wat er allemaal mogelijk is voor jou en maken hier een mooi overzicht van. 

Gratis Facebook Ads check

Onze eendjes staan voor jou klaar om je te helpen met winstgevende Facebook Ads.

Ik wil een gratis check!

Facebook Ads uitbesteden in Arnhem

Zo sta je er niet meer in je eendje voor. Wil je zelf geen uren kwijt zijn aan het wekelijks maken en optimaliseren van Facebook Ads? Heb jij geen idee waar je moet beginnen? Of wil jij liever je richten op andere dingen binnen jouw bedrijf?

Allemaal goede redenen om Facebook Ads uit te besteden in Arnhem.

Er zijn dus veel redenen waarom jij ervoor kan kiezen om je Facebook Ads uit te besteden aan een advertentie-expert. Vaak is de belangrijkste reden dat je zelf niet helemaal bekend bent met wat je moet doen en hoe je dit het beste aanpakt.

We begrijpen dat dit lastig is, ook als je wel weet hoe je dit het beste moet aanpakken kan je tegen het volgende probleem aanlopen. Je hebt er geen tijd voor. Het maken en optimaliseren van Facebook Ads is namelijk best een tijdrovende bezigheid. En zeker als je er niet de grootste fan van bent kan het nog wel eens onder aan je prioriteiten lijstje komen te hangen.

Wie zijn wij?

Wij zijn DuckImpact. Enthousiaste marketeers in de omgeving van Arnhem met een specialisme in Facebook Ads, wij helpen ondernemers met het vergroten van hun bereik door middel van betaalde social media posts en advertentie campagnes. Jouw partner dus om Facebook Ads uit te besteden in Arnhem.

Dat doen we door het maken en schrijven van converterende content, een goede landingspagina én optimalisatie. 

Zo garanderen wij dat jij de beste resultaten krijgt uit je advertenties. 

Amber - Ons advertentie Eendje

Facebook ads laten uitbesteden in Arnhem

Dan is het nu echt tijd voor resultaat en impact! Ben jij op zoek naar iemand die jouw Facebook advertentie werkzaamheden kan overnemen jarenlange ervaring? Dan zit je goed bij DuckImpact. Wij helpen je graag verder en denken met je mee zodat jij Facebook ads kan uitbesteden in Arnhem. 

Wil jij vrijblijvend kennis maken en meer leren over de opties voor jouw onderneming? Neem dan snel contact met ons op en we komen graag met je in contact. Dus wil jij Facebook ads uitbesteden in Arnhem? Laten we dat gaan doen.

Laten we impact maken

SEO - FAQ

Altijd goed om van tevoren te weten wat je kan verwachten als we met elkaar in zee gaan (voor deze keer maken onze eendjes een uitzondering en komen we uit onze vijver). We beginnen met de analyse van de mogelijkheden, vanuit hier bespreken we samen wat de doelen zijn en verwachtingen. 

Daarnaast geven we je een advies als het gaat om het dagelijkse advertentie budget zodat je optimale resultaten kan behalen. 

Dan maken we een plan van aanpak. Hierin vind je terug wat we precies gaan doen.

Allereerst zorgen we ervoor dat alles goed ingesteld staat mocht dit nog niet het geval zijn. Van advertentie account tot pixel, we stellen alles voor je in. 

Dan gaan we aan de slag met het maken van de advertenties, wanneer deze klaar zijn worden ze ter goedkeuring verstuurt. 

Elke maand kijken we samen naar wat we hebben gedaan, de resultaten ervan en het plan voor de komende maand(en). 

Nee, wij werken met bedrijven uit heel Nederland. Zelf zitten we in de omgeving van Nijmegen, maar dat betekent niet dat we alleen met lokale bedrijven werken. Natuurlijk vinden we het leuk om elkaar in het echt te zien. Daarom doen we ons best om een paar keer per jaar in het echt een meeting te houden, ongeacht de afstand. 

Wij werken met alle bedrijven waarvan wij geloven dat we ze kunnen helpen. Tot nu toe hebben we veel verschillende klanten mogen helpen met het verbeteren van hun online marketing. Van bouwbedrijven tot aan sportscholen. 

Weet jij niet zeker of jouw bedrijf kan groeien door Facebook advertenties of andere online marketing diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen met je naar de mogelijkheden.

Meteen! Vaak zien we in de eerste dagen al resultaat van de advertentiecampagnes die we opzetten. Het duurt vaak 1 tot 2 weken voordat we deze kunnen optimaliseren omdat we dan genoeg data hebben. 

De kosten van het uitbesteden van adverteren op Facebook verschilt. Dit ligt er bijvoorbeeld aan hoe groot de advertentiecampagne is en welke doelstellingen er zijn. We bespreken graag met je wat er allemaal mogelijk is en tijdens dit gesprek kunnen we je een persoonlijke indicatie geven van de kosten gerelateerd aan het uitbesteden van Facebook advertenties. 

Voordat je iemand inhuurt voor Facebook ads wil je wellicht eerst weten of je dit ook zelf kan doen. Het antwoord hierop is ja, het kan. Of het verstandig is om het zelf te doen verschilt per situatie. 

Dit ligt er bijvoorbeeld aan dat er een veel kennis nodig is om Facebook ads goed uit te voeren, heb je deze kennis in huis dan kan je altijd zelf kijken of je dit wilt gaan doen. Zo niet, dan is de kans groot dat je dit beter kan overlaten aan een expert. 

Daarnaast kost Facebook adverteren ook veel tijd en energie. Het maken van advertenties en het optimaliseren kost je snel een paar uur. Hiernaast gaat er ook nog tijd zitten in het analyseren van de resultaten.

De tijd en energie is de voornaamste reden dat ondernemers hun Facebook ads laten uitbesteden.

Nee, wij werken niet met jouw directe concurrenten. Directe concurrenten zien wij als bedrijven die dezelfde diensten leveren dicht bij jou in de buurt. Hierdoor zorgen we ervoor dat we elkaar tegen werken en minder resultaten behalen.

Doordat we dit doen, kunnen we garanderen dat we jou de beste kwaliteit kunnen leveren.