samenwerken

Google Ads Beuningen

Google Ads in Beuningen, ondernemers in Beuningen opgelet! Dagelijks maakt jouw doelgroep gebruik van zoekmachines als Google, net zoals bijna elke Nederlander.

Precies dat is de reden waarom Google ads zo waardevol zijn, voor grote en kleine bedrijven.

Jij wordt namelijk zichtbaar voor je doelgroep als ze naar jou op zoek zijn.

Voordat je verder leest hebben onze eendjes een paar belangrijke vragen voor je. 

Veel bedrijven aarzelen nog of ze Google ads moeten gebruiken en of het iets voor ze op kan leveren. Of ze draaien al advertenties maar die leveren nog niets of niet veel op. Klinkt dit bekend? Herken jij jezelf hierin? Dan is het tijd om verder te lezen.

Google Ads in Beuningen
Tevreden klanten
+ 0
Top posities
+ 0
Jaar ervaring
0
Toffe projecten gedaan
+ 0

Hey, wij zijn DuckImpact

Jouw partner voor Google Ads in Beuningen

Wij helpen bedrijven uit Beuningen impact te maken door hun winst te verhogen met converterende Google Ads campagnes. Door Google Ads uit te besteden in Beuningen.

Hey ondernemer uit Beuningen! Hoe gaat het met jouw bedrijf? Krijg jij maandelijks en wekelijks genoeg nieuwe leads binnen? Of heb jij het idee dat deze jou niet kunnen vinden, of toch uitkomen bij je concurrenten?

Dat is niet alleen super frustrerend, het betekent ook dat je winst misloopt. We kunnen ons voorstellen dat je daar niet vrolijk van wordt, daarom is het tijd om daar iets aan te gaan doen.

We vertellen je graag iets meer over Google Ads en vooral wat het voor jou kan betekenen. Het is namelijk een geweldige manier om nieuwe leads binnen te krijgen zonder dat je hier actief mee bezig hoeft te zijn. Dat klink toch goed? Dat vinden wij ook.

Want stel je dit eens voor: 
Jij bent een timmerman in Beuningen. Jij wilt meer klanten, maar elke keer als iemand op zoek gaat naar timmerman Beuningen komen ze bij je concurrent uit, en weg klant. Dat wil je toch niet? 

Nee, vanaf nu sta jij boven aan met een pakkende titel die de zoeker overtuigd om je website te bezoeken. Daar zien ze je geweldige werk en ze zijn meteen verkocht en hoppa! Nieuwe klant binnen.

Wellicht heb je al gemerkt, wij zijn fans van Google Ads en alle mogelijkheden die het geeft om jouw bedrijf verder te laten groeien. We zijn dat natuurlijk niet zomaar. Daar hebben we onze redenen voor, die hebben we voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij net zo enthousiast worden als wij!

"Stopping advertising to save money is like stopping your watch to save time.”

Google ads beuingen uitbesteden

Google Ads uitbesteden Beuningen

Het draaien van advertenties is de manier om nieuwe mensen te bereiken én mensen die precies op zoek zijn naar wat jij biedt. Top toch? Maar het kan ook eng zijn, want het kost geld. Dat snappen we, toch kan eigenlijk elk bedrijf winstgevende Google Ads campagnes opzetten, zolang je het goed doet. 

Het draaien van een advertentie campagne kan ervoor zorgen dat jij leads en klanten binnenkrijgt op de automatische piloot zonder hier tijd en energie aan kwijt te zijn.

Zoals we al zeiden, dat is precies waarom we zo’n fan zijn van alle mogelijkheden. Wil jij een doelgroep bereiken in Beuningen? Kan. Wil jij alleen mensen tussen de 20 en 40 bereiken? Kan. Mensen met bepaalde interesses? Geen probleem.

Nog een voordeel, als mensen op zoek zijn naar iets in Google zijn ze al ver in het verkoopproces. Fijn voor jou, want dat scheelt je een hoop verkoop werk. Wanneer iemand al actief op zoek is is de kans dat ze gaan kopen namelijk een stuk groter.

Waarom Google Ads?

Meer verkeer naar je website

Mensen kunnen je website vinden met de juiste zoekwoorden.

Meer leads

Gevonden worden op de juiste zoekwoorden zorgt voor meer mensen naar jouw website die zoeken wat jij biedt.

Lange termijn voordelen

SEO werkt door op de lange termijn. Dus veel verkeer voor jou!

Wat Google Ads voor jou kunnen doen

Google Ads zorgen voor leads op de automatische piloot. Mensen binnenhalen die precies zoeken naar wat jij biedt. Naamsbekendheid. Boven aan in de zoekresultaten.

Het kan allemaal.

Wie wilt dat nu niet? Kijk, wij begrijpen heel goed dat jij het liefst gratis je klanten zou willen vinden. Niemand is een groot fan van investeren in iets waarvan je niet weet wat je eruit gaat halen. Dus laten we je even geruststellen.

Gemiddeld halen onze klanten hun investering minimaal 6X terug. Dat betekent dat als jij er 50 euro instopt, je er 300 euro uithaalt. Onderaan de streep verdien jij jouw advertentiebudget altijd terug.

Beuningen google ads

Wat we doen.

Onderzoek

Wat gaat werken voor jouw bedrijf en welke zoekwoorden moeten we hebben?

Instellen

We zorgen ervoor dat je account goed staat ingesteld zodat we een mooie start hebben met de advertenties.

Campagne plan

Wat gaan we doen, waarom en wat zijn de geschatte resultaten. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Beheren

We houden je advertenties dagelijks in de gaten om zo te altijd op te hoogte te zijn van de ontwikkelingen.

Optimaliseren

Met deze resultaten voeren we optimalisaties door voor het beste resultaat mogelijk! Zo maken we impact.

Meeting

Een keer paar maand nemen we de resultaten door en bespreken we de plannen voor komende maand.

Google Ads Beuningen

Wat gaan we precies doen?

Wat gaan we nu eigenlijk doen als jij besluit jouw Google Ads campagne uit te besteden aan ons? Dat zetten we voor je op een rijtje:

 • Zoekwoorden onderzoek
 • Instellen van je accounts en campagnes
 • Campagne plan
 • Beheer van de advertenties
 • Optimaliseren van de advertenties
 • Meeting

Dit zijn allemaal belangrijke stappen in het opzetten van een goede campagne. We beginnen met het doen van een zoekwoorden onderzoek.

 

Hier kijken we welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf en waar de meeste kansen liggen. Welke zullen het meeste opleveren en welke zoekwoorden kunnen we het beste uitsluiten?

Na het zoekwoorden onderzoek gaan we aan de slag met het instellen van jouw Google Ads account. We lopen alles na om te kijken of het goed staat ingesteld, of we maken een nieuwe account voor je aan mocht je deze nog niet hebben.

Alles staat klaar voor een geweldige start en nu is het tijd om het plan verder uit te werken. We weten welke zoekwoorden voor jouw bedrijf gaan werken en alles staat goed. We schrijven de advertenties en stellen deze verder in zodat ze precies bij jouw doelgroep terecht komen. Bij goedkeuring gaan ze live en dan is het wachten op aankopen en aanvragen.

Nadat ze live gaan zijn wie niet klaar! Jij ziet alle aanvragen en aankopen binnenkomen en achter de schermen blijven onze eendjes druk bezig om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft én dat we nog meer verkopen kunnen realiseren voor je. We blijven optimaliseren voor optimaal resultaat.

Elke maand springen onze eendjes de vijver uit om met jou een call te houden waar we de resultaten aan je voor leggen. We bespreken eventuele aanpassingen en leggen je plannen voor die we de komende tijd willen uitvoeren.

Google Ads in cijfers

Google Ads feiten, je wilt natuurlijk weten waar je mee te maken krijgt als je bezig bent om je te oriënteren op nieuwe marketing mogelijkheden. We hebben wat interessante feiten voor je op een rijtje gezet.

 • Google Ads kan een ROI (return on investment) opleveren van 2:1 tot 8:1 voor adverteerders. (Bron: Google Ads)
 • Gemiddeld ziet 41% van de klikken op Google Ads op mobiele apparaten leiden tot een oproep van het bedrijf. (Bron: Google)
 • In totaal worden er elke dag 3,5 miljard zoekopdrachten op Google uitgevoerd. (Bron: Google)

 

Google Ads Statistieken
 • Adverteren op Google kan de merkherkenning met 80% verhogen. (Bron: Google)
 • Bedrijven die Google Ads gebruiken, zien gemiddeld een stijging van 15-20% in het aantal conversies. (Bron: Google)
 • Meer dan de helft (53%) van de consumenten die op zoek zijn naar een product of service, klikken op een Google-advertentie. (Bron: Clutch)
 • Google Ads biedt een gemiddelde conversieratio van 3,75% voor zoekopdrachten op het Display Netwerk en 0,77% voor het Zoek Netwerk. (Bron: WordStream)
 • De gemiddelde kosten per klik (CPC) voor Google Ads zijn € 0,52 in Nederland. (Bron: WordStream)
 • Bedrijven die adverteren op Google zien gemiddeld een stijging van 80% in het merkverkeer. (Bron: Google)
 • Het is mogelijk om een gemiddelde CTR (click-through rate) van 8% te behalen met Google Ads. (Bron: WordStream)

 

Dat is niet niks! Google Ads is gewoon eigenlijk een hele goede manier om je diensten of producten onder de juiste mensen te krijgen. Zonde om dit niet te doen toch, denk eens aan alle winst die je nu laat liggen en alle klanten die hierdoor naar je concurrentie gaan. Tijd om daar iets aan te gaan doen.

Waarom Google Ads uitbesteden in Beuningen?

Dat klinkt allemaal hartstikke mooi natuurlijk, maar waarom zou je dit zelf niet gewoon opzetten?

Google Ads worden steeds complexer. Denk hier aan Google shopping, SmartShopping Ads, Display, remarketen en dynamische advertenties. Allemaal mogelijkheden die veel voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Alleen moet je wel weten hoe je dit opzet en rendabel maakt.
Dat kan nog wel eens lastig zijn, het is namelijk best een klus om te leren hoe je dit het beste moet aanpakken. Maar geen zorgen dat is precies waarom onze eendjes doen wat ze doen, wij gaan je helpen hierin.
Dagelijks bezig zijn met de advertenties is een must. Je moet namelijk kunnen inspelen op veranderingen en aanpassingen maken waar nodig.

Zijn Google Ads iets voor jou?

Weet je nog niet zeker of Google Ads winstgevend kunnen zijn voor jouw bedrijf, wil jij weten wat de mogelijkheden zijn zonder ergens aan vast te zitten? Wil jij antwoorden op vragen zoals: 

Zijn Google Ads een goede keuze voor jouw bedrijf? Dat gaan we voor jou uitzoeken, gratis! No strings attached. We gaan kijken naar de mogelijkheden en potentiele resultaten voor je bedrijf.

Dan nemen we contact met je op om hierdoorheen te lopen. Zo weet jij precies wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf als het gaat om Google Ads en of het voor jou het waard is om dit uit te besteden.

Dat gaan we uitzoeken!

Dat gaan we voor je uitzoeken en je hoort van ons. Geheel vrijblijvend en gratis.

Laten we kijken!

Wie zijn wij?

Het online marketing bureau voor ondernemers die impact willen maken. Maar ook plezier hebben in wat ze doen. Wij werken namelijk graag met enthousiaste ondernemers die écht zin hebben om verder te groeien.

Dat sluit namelijk mooi aan bij ons. Wij zijn allemaal ambitieuze eendjes die enthousiast zijn over wat ze doen. Ons team bestaat uit 3 vaste eendjes met ieder hun eigen expertise.

DuckImpact is gevestigd in de buurt van Beuningen en heeft een uitgebreide kennis van de lokale markt. Wij weten wat er speelt in de regio en kunnen daarop inspelen met effectieve campagnes die aansluiten bij jouw doelgroep.

Als ondernemer wil je groeien, meer klanten, meer aanvragen, en leuke opdrachten binnenhalen of producten verkopen.

Amber - Ons advertentie Eendje

Google Ads Beuningen

Dan is het nu echt tijd voor resultaat en impact! Ben jij op zoek naar iemand die jouw Google Ads werkzaamheden kan overnemen jarenlange ervaring? Dan zit je goed bij DuckImpact. Wij helpen je graag verder en denken met je mee zodat jij Google Ads kan uitbesteden in Beuningen. 

Wil jij vrijblijvend kennis maken en meer leren over de opties voor jouw onderneming? Neem dan snel contact met ons op en we komen graag met je in contact. Dus wil jij Google Ads uitbesteden in Beuningen? Laten we dat gaan doen.

Laten we impact maken

Google Ads uitbesteden - FAQ

Dat bepaal je helemaal zelf! We geven je wel een indicatie en een advies heirin. Zo vertellen we je wat je minimaal het beste dagelijks kan investeren en wat je optimale dagelijks advertentiebudget is.

Nee! Wij werken met ondernemers uit heel Nederland. Zelf zijn we te vinden in de buurt van Nijmegen maar dat betekent niet dat onze eendjes alleen daar in de vijver zwemmen.

Zoals we al eerder vermelden garanderen we dat je minimaal de advertentiekosten én onze kosten eruit haalt. Zo niet werken wij gratis door tot dit wel zo is. Echter betekent dit niet dat dit ons doel is. We willen meer, veel meer. Gemiddeld halen onze klanten zo’n 10x eruit wat ze erin stoppen.

Je besteedt Google Ads uit omdat je tijd wilt besparen. Dat snappen we. Daarom zorgen we ervoor dat we alleen contact hebben wanneer dit ook echt nodig is.

We bespreken met jou hoe de advertenties eruit gaan zien, zodat we eerst je goedkeuring hebben voordat het online gaat. Daarnaast spreken we elkaar 1x per maand om kort de resultaten door te nemen en de planen door te nemen voor de volgende maand/maanden.

Nee, wij werken niet met jou directe concurrenten. Dat betekent voor ons het volgende. Wij werken niet met mensen die precies hetzelfde doen als jij en in de buurt zitten van jou. Mochten wij een van onze klanten zien als directe concurrentie zullen we niet met je in zee gaan, zo garanderen we dat we onze klanten optimaal kunnen helpen.

Tijd voor resultaat!

yes! jij bent enthousiast en wij ook, laten we een kennismaking plannen.

wat we graag van je willen weten
bedrijfsinformatie