samenwerken

Online marketing Beuningen

Online marketing in Beuningen. Ben jij een ondernemer in Beuningen? Top! Ben jij op zoek naar een partner in de online wereld om je marketing uit te besteden? Nog beter, want dat is precies wat wij voor jou kunnen doen. 

Ho! Wacht even, voordat we verder gaan hebben onze eendjes nog een paar vragen voor je. 

Ja, ja, ja en nog eens ja? Mooi! Dan is het tijd voor jou om verder te gaan lezen.

online marketing i Beuningen
Tevreden klanten
+ 0
Top posities
+ 0
Jaar ervaring
0
Toffe projecten gedaan
+ 0

Hey, wij zijn DuckImpact

Jouw partner voor online marketing

Wij helpen bedrijven uit Beuningen impact te maken door hun marketing over te nemen. Door online marketing uit te besteden in Beuningen.

Hallo ondernemer! Jij bent op zoek naar een oplossing voor je marketing probleem, krijgt niet genoeg bezoekers op je website, krijgt geen likes op je socials of je advertenties kosten je alleen maar geld. Klopt dat tot nu een beetje?

Jij wilt dat dit stopt, het liefst gisteren nog maar als het vandaag kan is dat ook mooi. Jij wilt een steady stream aan potentiële klanten binnenkrijgen en hier geen uren per dag mee bezig zijn. 

Je wilt je kunnen focussen op jouw werk, tijd over houden voor leuke dingen en niet uren per week blogs, social media posts en advertenties schrijven. Zitten we nog steeds goed?

Mooi! Dat komt dan goed uit, want dat is precies wat wij doen (zal je niet verbazen). Dus ben jij op zoek naar een online marketing bureau uit Beuningen? Gefeliciteerd, bij deze. Die heb je gevonden. Of nou ja, we zitten eigenlijk in Ewijk maar die 5 minuten rijden zal ons niet in de weg staan. 

Wij hebben de afgelopen tijd al veel ondernemers mogen helpen met het verbeteren van hun online aanwezigheid door middel van SEO, Facebook advertenties, social media, Google ads, branding, websites en nieuwsbrieven. 

Dat zijn heel wat diensten, dat weten we. Elk bedrijf heeft online marketing nodig, maar wat precies. Gaat een knallende nieuwsbrief of juist social media jullie helpen naar de volgende 10, 20 of misschien wel 50 klanten? 

Heb jij het idee dat jouw concurrenten veel meer leads krijgen via online marketing? 

Super frustrerend, dat kunnen we ons voorstellen. Het is tijd om daar iets aan te gaan doen. 

Online marketing is belangrijk voor jou en jouw bedrijf. Jij wilt toch ook gevonden worden als mensen jou zoeken? Ben jij bijvoorbeeld de eigenaar van een aannemersbedrijf in Beuningen. Dan wil je graag dat je goed te vinden bent als iemand in Google intypt: ‘aannemersbedrijf Beuningen’.

Maar ook dat jouw social media posts het goed doen, en dat je advertenties (veel) meer opbrengen dan je er aan uit geeft. 

Helaas is dat niet altijd het geval, en dat is zonde. Want dan gooi je niet alleen veel tijd en energie weg, maar ook geld. 

Stopping advertising to save money is like stopping your watch to save time.

Online marketing diensten beuningen

Online marketing voor jouw bedrijf

Wij hebben geen glazen bol en kunnen ook niet door het scherm heen kijken, dus we weten niet wat voor bedrijf je hebt. Echter weten we wel dat online marketing jouw bedrijf kan helpen. We moeten namelijk het eerste bedrijf nog tegenkomen die hier niks aan heeft. 

 

 

Wij zijn er dus van overtuigd dat elk bedrijf online marketing nodig heeft, ook jij. Want als jij het niet doet, doet jouw concurrent het wel. Dan heeft die niet alleen een voorsprong, jij bent op dat moment niet eens meer competitie want je maakt het ze erg makkelijk zo. 

Want als jij niks doet en je concurrent wel sta je 10-0 achter en dat wil je niet. Laten we een situatie schetsen die het nog duidelijker maakt. Stel je voor: 

Jij hebt een schildersbedrijf in Beuningen met een mooie website, maar doet verder niks met SEO (hoe hoog je scoort in Google). Je belandt hierdoor op plek 8, dat is nog wel op de eerste pagina maar laag in de score. 

Je concurrent doet hetzelfde en zit ook in Beuningen. Die is wel druk bezig met zijn SEO-strategie en eindigt hierdoor op plek nummer 2 in de ranking. 

Bij plek nummer 8 kan je gemiddeld 3% van al het verkeer verwachten. Sta je op plek nummer 2, dan is dit gemiddeld 20%. Een enorm verschil dus. 

Waarom online marketing?

Meer verkeer naar je website

Mensen kunnen je website vinden met de juiste zoekwoorden.

Meer leads

Gevonden worden op de juiste zoekwoorden zorgt voor meer mensen naar jouw website die zoeken wat jij biedt.

Lange termijn voordelen

Online marketing werkt door op de lange termijn. Dus veel verkeer voor jou!

De kracht van online marketing

De kracht van online marketing is enorm, dat heb je vast al eens gehoord. Maar hoe groot is het nu echt? 

Kijk we kunnen je vertellen dat het je meer winst op gaat leveren en meer klanten, en dat gaan we ook zeker doen. Want dat is altijd goed om te weten. 

Maar stel je dit eens voor…

Wanneer je geen marketing hebt kan je het vergelijken me een winkel hebben in een dorp, er komen wel wat mensen langs maar echt veel is het ook weer niet. 

Met matige marketing zit je in het centrum, er komen al meer mensen langs maar je weet ook dat het nog beter kan. 

Dan heb je écht goede online marketing, jouw winkel in de Kalverstraat. Elke dag gegarandeerd veel mensen, maar dan ook echt veel. 

online marketing in beuningen

Dus wat zeg je ervan, zullen we samen jouw bedrijf verhuizen naar de Kalverstraat? Metaforisch gezien dan. Voor echt verhuizen kan je beter bij iemand anders terecht. 

Wat we doen.

Meer bereik

Meer mensen die van jouw bedrijf weten en je zien. Zo kom jij onder de aandacht van jouw doelgroep.

Meer klanten

Door converterende teksten en advertenties krijg jij meer klanten en een goed gevulde agenda!

Meer winst

Meer klanten en dat betekent dus ook meer winst! Dat laat toch niemand liggen?

Bespaar tijd

Door jouw online marketing uit te besteden kan je zo uren per week overhouden.

Bespaar geld

Tijd is geld! Zelf besteed je geen tijd meer aan je marketing én je krijgt winstgevende advertenties.

Bespaar energie

Geen dagen meer besteden aan het schrijven van die ene tekst of het updaten van je website.

Hoe staat het er nu voor met jouw online marketing?

(Gratis online marketing check)

Online marketing goed doen is niet altijd makkelijk. Het kost veel tijd en energie. Daarom wil jij jouw inspanningen richten op dat waar jij het meeste uit kan halen. Wij kijken graag met je mee wat dat is en hoe je dit het beste kan doen. Wij beantwoorden vragen als: 

Dit zijn belangrijke vragen om het antwoord op te weten voordat je aan de slag gaat met het maken van een aanpak voor je online marketing.

Nu vraag je je misschien af, hoe kom ik hier dan achter? Je kunt zelf aan de slag gaan en in de analytics en search console van je website duiken als je deze hebt aangemaakt. En kijken wat er gebeurt bij je concurrenten en dit vergelijken met je eigen resultaten.

Nu kost dit veel tijd, zeker als je zelf niet helemaal zeker weet wat je moet doen en waar je naar moet kijken. 

Daar helpen onze eendjes je graag mee! Daarom biedt DuckImpact jou een gratis online marketing scan aan. Hier gaan we door jouw website en andere marketing platformen heen en geven jouw een rapport hoe het er nu voor staat met je online marketing. Kijken naar kritische fouten, waar er nog kansen liggen en hoe je dit het beste kan aanpakken.

Gratis online marketing check

Onze eendjes staan voor jou klaar om je te helpen met de online marketing van jouw bedrijf. 

Ik wil een online marketing check!

Waarom marketing uitbesteden in Beuningen? 

Wellicht ben je al enthousiast over wat er allemaal mogelijk is, wellicht moeten we nog net wat meer geven om je te overtuigen. We zetten dan ook graag de voordelen van het uitbesteden van marketing op een rijtje voor je: 

Het allerbelangrijkste

Geen zorgen meer om je marketing. Marketing is een groot deel van je bedrijf dat voor veel ondernemers stress en zorgen oplevert, dat hoeft niet. 

Wij willen dat jij je bezig kan houden met waar je goed in bent en gelukkig van wordt, wij zorgen voor de rest. 

Besparen van (veel) tijd

Online marketing kost tijd, zeker als je alles goed bij wilt houden. Met een blog ben je al snel een uur kwijt, dan wil je nog een nieuwsbrief, social media posts, ads opzetten. En voordat je het weet ben je zo weer een dag verder en heb je niet aan je bedrijf kunnen werken. 

Zonde, want jij hebt dan minder tijd om te doen waar je goed in bent. Tenzij je zelf ook in de marketing zit ben je geen ondernemer geworden om dagenlang bezig te zijn met marketing. 

Minder energie kwijt zijn aan marketing

Marketing kost niet alleen veel tijd, maar ook energie. Je moet namelijk constant op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en leren hoe je deze moet toepassen. Vinden wij leuk, maar we kunnen ons ook voorstellen dat dit niet voor iedereen het geval is. 

Frisse blik

Ben je zelf al een tijdje bezig met je eigen marketing, maar loop je vast? Dan is het altijd prettig om even een nieuwe blik erop te laten vallen. Het is namelijk heel normaal dat je vast komt te zitten in oude routines en hierdoor geen nieuwe inzichten meer krijgt. 

Redelijk wat voordelen dus! 

Wie zijn wij?

Dat was een hoop informatie! Laten we ons even voorstellen. Wij zijn DuckImpact.

Enthousiaste marketeers in de omgeving van Beuningen met een specialisme in SEO, wij helpen ondernemers met het vergroten van hun bereik door middel van het verbeteren van organische resultaten in de zoekmachines. Jouw partner dus om SEO uit te besteden in Beuningen.

Dat doen we door het optimaliseren van de website, hier halen we de kritische fouten eruit en kijken we of er verder nog dingen zijn waardoor de website op dit moment niet goed scoort. Ook testen we hoe gebruiksvriendelijk je website is en geven je hier tips om dit te verbeteren.

Zo voorkom je namelijk dat mensen die je website bezoeken door een andere reden niet converteren.

Dan gaan we aan de slag met schrijven van nieuwe content en het optimaliseren van de bestaande content voor SEO.

Amber - Ons SEO specialist Eendje

Online marketing uitbesteden Beuningen

Als ondernemer is je bedrijf jouw baby, om daar een deel van uit handen te geven kan best eng zijn. Dat snappen we.

Daarom zien we het ook niet als uit handen geven, maar het aangaan van een samenwerking. Wij nemen zeker wel je marketing uit handen, maar dat betekent niet dat je het kwijt bent.

Jij bent namelijk degene die alle belangrijke beslissingen maakt, alles wat wij doen wordt namelijk eerst door jou goedgekeurd. Of het nu gaat om posts op social media of het veranderen van je ad budget. Jij bent altijd degene die de touwtjes in handen heeft. Wel zo fijn.

Maandelijks zitten we samen en bespreken we de voortgang van onze marketinginspanningen. Wat hebben we gedaan, wat heeft het opgeleverd en wat gaan we de komende weken doen? Dat bespreken we samen. 

Online marketing in Beuningen

Wil jij jouw bedrijf laten groeien in Beuningen of denk je groter dan alleen Beuningen? Dat vinden we alleen maar leuk.

Wij helpen graag lokale ondernemers met lokale dromen en de ondernemers die dromen van klanten buiten deze omgeving.

Heb jij een tof bedrijf waar je erg enthousiast over bent, dan zijn wij dat ook. We gaan samen aan de slag en we zorgen ervoor we zeker jouw enthousiasme over brengen op jouw mogelijke klanten. 

Jouw externe online marketing specialist gaat voor je aan de slag met de diensten die voor jouw bedrijf het meeste resultaat gaan opleveren. Welke diensten zijn dit? Dat verschilt per bedrijf, we bespreken graag samen met je wat we voor je kunnen doen en waar jij het meeste uit gaat halen.  

Met online marketing kan je echt groeien, maar daar moet je bedrijf natuurlijk ook klaar voor zijn.

Heb jij de basis staan, maar weet je niet hoe je verder moet, wil jij meer klanten, meer naamsbekendheid en meer leads. Dan ben je op de goede weg, je hebt namelijk ontdekt hoe je dat gaat doen. 

Laten we samen impact maken

Jouw bedrijf een unieke aanpak 

Elk bedrijf is anders, zelfs als je 100 bedrijven in dezelfde branche naast elkaar zet.

Daarom willen we van alles weten over je bedrijf voordat we beginnen. We kijken naar wat jou uniek maakt en hoe we dat kunnen inzetten om je op te laten vallen in de online wereld. Zo krijg jij een aanpak die écht uniek is voor jou en je bedrijf. 

Zo kunnen we samen echt impact maken. 

Dus wat zeg je ervan, zullen we samen impact gaan maken? 

Online marketing - FAQ

Altijd goed om van tevoren te weten wat je kan verwachten als we met elkaar in zee gaan (voor deze keer maken onze eendjes een uitzondering en komen we uit onze vijver). We beginnen met de analyse van je website, social media en andere online marketing platformen waar je op dit moment actief bent. Vanuit hier prioriteren de grootste problemen die op dit moment ervoor zorgen dat je resultaten uit blijven. 

Dan maken we een plan van aanpak. Hierin vind je terug wat we precies gaan doen, dit kan je grofweg in twee categorieën verdelen. 

We beginnen eerst met het oplossen van problemen. Wordt je website wel geïndexeerd en zijn je social media accounts geoptimaliseerd? 

Dan gaan we aan de slag met content wanneer alle problemen zijn opgelost. Wat we precies gaan doen zal op basis zijn van wat jouw bedrijf nodig heeft en welke doelstellingen je hebt. 

Nee, wij werken met bedrijven uit heel Nederland. Zelf zitten we in de omgeving van Beuningen, maar dat betekent niet dat we alleen met lokale bedrijven werken. Natuurlijk vinden we het leuk om elkaar in het echt te zien. Daarom doen we ons best om een paar keer per jaar in het echt een meeting te houden, ongeacht de afstand. 

Wij werken met alle bedrijven waarvan wij geloven dat we ze kunnen helpen. Tot nu toe hebben we veel verschillende klanten mogen helpen met het verbeteren van hun online marketing. Van bouwbedrijven tot aan sportscholen. 

Weet jij niet zeker of jouw bedrijf kan groeien door SEO of andere online marketing diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen met je naar de mogelijkheden.

Online marketing heeft veel verschillende aspecten. Van sommige zie je vrijwel meteen resultaat. Denk hier aan advertenties en andere zijn lange termijn strategieën zoals SEO. Uiteindelijk zal je met de juiste aanpak en inspanningen altijd resultaat zien. 

Het kan soms dus wat tijd kosten voordat je echt resultaat ziet, maar onder aan de streep is dit het altijd waard! 

In theorie kan je dit zeker zelf doen ja. Toch merken we dat veel ondernemers dit deel van hun bedrijf liever uitbesteden. Dit kan zijn om verschillende redenen. 

Zo kan het zijn dat het veel te veel tijd kost of dat je niet de resultaten ziet die je graag zou willen zien. 

Nee, wij werken niet met jouw directe concurrenten. Directe concurrenten zien wij als bedrijven die dezelfde diensten leveren dicht bij jou in de buurt. Hierdoor zorgen we ervoor dat we elkaar tegen werken en minder resultaten behalen.

Doordat we dit doen, kunnen we garanderen dat we jou de beste kwaliteit kunnen leveren. 

Tijd voor resultaat!

yes! jij bent enthousiast en wij ook, laten we een kennismaking plannen.

wat we graag van je willen weten
bedrijfsinformatie