samenwerken

Google Ads

Mensen bereiken die precies zoeken naar wat jij biedt, mooier wordt het natuurlijk niet. Dat is precies wat het grote voordeel is van Google ads, mensen hebben een probleem en zoeken naar de oplossing. Tadaaa, dan sta jij daar bovenaan de zoekresultaten met een pakkende titel en met precies het juiste product of de juiste dienst. 

Dat is natuurlijk de droom van elke ondernemer, warme leads naar je ads leiden. Dat kan met Google ads. Wellicht heb je dit al een keer zelf geprobeerd of ben je helemaal nieuw als het gaat om Google ads. Ongeacht wat je ervaring is in Google ads, voor bijna elk bedrijf kan het een geweldige aanvulling zijn op hun marketing. 

SEO
Meer verkeer gemiddeld
0 %
Conversies
+ 0
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
+ 0

Hey, wij zijn DuckImpact

Jouw partner uit Nijmegen voor Google advertenties

Wij helpen bedrijven impact te maken door hun diensten en producten te laten zien aan de juiste doelgroepen.

Bedenk hoe vaak per dag jij Google gebruikt, waar ben je precies naar op zoek dan? Soms willen we wat meer informatie over die ene bekende persoon maar ook vaak zijn we op zoek naar producten of diensten. Heel belangrijk dus dat die van jou hier ook goed zichtbaar is. Maar dit is helaas nog geen realiteit voor elke ondernemer. 

Herken jij dit?

Komen deze punten je net iets te bekend voor? Dan raden we je aan om nog even verder te lezen!

Want wil jij...

Dat begrijpen we heel goed! Google Ads zijn een geweldige manier om mensen te bereiken die ook naar jou en wat jij aanbiedt op zoek zijn. We geven je graag een voorbeeld zodat je een (nog) beter beeld krijgt van Google Ads en hoe dit in zijn werk gaat. 

Stel je voor jij hebt een bouwbedrijf in Nijmegen en jij wilt graag nieuwe klanten. En dan het liefst mensen die op zoek zijn naar een verbouwing van hun huis. Dan wil je natuurlijk het liefst klanten in de buurt van Nijmegen bereiken die hier op zoek naar zijn. En dat kan gemakkelijk met Google Ads. 

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld, in Nederland gebruikt bijna 90% van alle desktop gebruikers Google en op mobiel is dit wel 98%! Dit is natuurlijk een enorm percentage

Waarom Google Ads?

Jouw website op top posities

Jouw website boven aan de resultaten.

Meer verkeer naar je website

Mensen kunnen je website vinden met de juiste zoekwoorden.

Jouw doelgroep bereiken

Bereik precies de mensen die jij wilt met sterke advertenties die converteren

Google ads is een must voor elk bedrijf. Je wilt gevonden worden op jouw product of dienst en dat is precies wat Google ads doet. Het is natuurlijk helemaal mooi meegenomen dat deze mensen al op zoek zijn naar dit product of deze dienst. Zo hoef jij ze alleen nog te overtuigen van jouw kwaliteiten!

Amber - Onze Ads specialist

Deze bedrijven gingen je voor

Samen met deze bedrijven hebben we impact mogen maken. 

Tijd voor echt resultaat! 

Jij wilt echt resultaat zien wanneer je Google ads draait, dat begrijpen we. Ads draaien is natuurlijk alleen leuk als jij meer geld terug krijgt dan je erin stopt. Gebeurt dat op dit moment niet, of draai je nog helemaal geen ads? We helpen je graag.

Wat we doen.

Onderzoek

Waar liggen de kansen en hoe gaan we die benutten voor impactvolle advertenties.

Installeren

Van advertentie account tot analytics. Alles zetten we klaar voor een goede start.

Plan van aanpak

Wat gaan we doen en waarom? Bij akkoord gaan we door naar de volgende stap. Zo niet komen we met een nieuwe plan.

Content

Dan maken we impactvolle advertenties die doelgroepen omzetten in klanten.

Analyseren

Welke ads lopen lekker en waar gaat het minder? Door dit dagelijks bij te houden garanderen wij topprestaties.

Meeting

Samen kijken we naar de resultaten en bespreken we eventuele aanpassingen waar nodig.

Hoe gaan we beginnen? 

Google ads uitbesteden is niet iets wat je dagelijks doet, dus we leggen je graag uit hoe dit precies in zijn werking gaat. We beginnen met een kopje koffie en een goed gesprek. Hierin vragen we je vanalles over jou en je bedrijf. Zo krijgen wij een goed beeld van wat je precies doet, verkoopt en waarom. 

Dan gaan wij terug en aan de slag met een plan van aanpak. We kijken welke zoekwoorden het beste voor jou zullen werken en wat je ervan kan verwachten, ook geven we je een advies voor een dagelijks budget. Dit sturen we naar jullie en lopen we samen door, zo kijken we samen naar de mogelijkheden en kansen. 

Zijn jullie net zo enthousiast als wij? Dan gaan we aan de slag. We zetten een Google ads account voor je op of stellen deze goed in als die al bestaat. We maken de campagnes, en kijken dagelijks naar de resultaten. Op basis hiervan optimaliseren we deze continu voor de beste resultaten. 

Maandelijks hebben we een meeting waarin we bespreken hoe het is gegaan, we kijken wat er beter kan en waar we nog kansen zien liggen. Zo heb jij altijd inzicht in hoe het gaat, waar jouw geld naartoe gaat en wat het oplevert. 

Ben jij ook enthousiast? Dat snappen we. Dan is het tijd om dat kopje koffie te plannen en te kijken wat er mogelijk is. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. 

Nog vragen? Laat het ons weten en we leggen het graag verder aan je uit. 

Nog even alles op een rijtje, Google ads uitbesteden in het kort:

Veel informatie, dus we begrijpen als je de draad ergens even bent kwijtgeraakt of je het nog even snel wilt doornemen. Google ads zelf draaien kost tijd, geld en energie. Zeker als je niet (zeker) weet hoe je het moet aanpakken kan het heel veel tijd kosten. Daarom is het voor veel ondernemers verstandig en voordeliger om het uit te besteden. Dan komen wij je helpen, wij gaan: 

  • Zoekwoorden onderzoek doen
  • De kansen in kaart brengen 
  • Je website klaar maken om meer verkeer te ontvangen
  • Waar nodig landingspagina’s opzetten
  • Maandelijks met jou zitten om te kijken hoe het gaat, wat we gaan doen en de kansen doornemen. 


Tijd om te beginnen en nieuwe klanten te bereiken!

Samen impact maken

Jouw website op topposities in Google, zo gaan we impact maken. Wij bespreken graag met je wat de mogelijkheden zijn voor jouw website. Laat hier je gegevens achter en dan nemen we snel contact met je op om dit door te nemen.