samenwerken

SEO

SEO, search engine optimization, ook wel jouw website zo optimaliseren dat het hoger gaat scoren in Google en andere zoekmachines. De manier om jouw bedrijf aan nog veel meer mensen te laten zien en nieuwe bezoekers te krijgen op je website. 

Dat wilt elke ondernemer natuurlijk, maar toch zien we dat er nog vaak (heel) veel te winnen valt als het gaat om SEO. Waarom? Hier zijn wel honderden verschillende redenen voor. Wellicht weet je niet wat je precies moet doen of kost het te veel kostbare tijd. 

SEO
Tevreden klanten
+ 0
Top posities
+ 0
Jaar ervaring
0
Toffe projecten gedaan
+ 0

Hey, wij zijn DuckImpact

Jouw partner uit Nijmegen voor SEO

Wij helpen bedrijven impact te maken door hun posities in de zoekmachines te verbeteren.

Wij zijn fan van SEO en geloven dat het een van de beste manieren is voor elk bedrijf om op de lange termijn een stroom aan verkeer en nieuwe klanten te garanderen. Bedenk zelf maar eens hoe vaak jij Google gebruikt op een dag.

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld, in Nederland gebruikt bijna 90% van alle desktop gebruikers Google en op mobiel is dit wel 98%! Dit is natuurlijk een enorm percentage, die wil je niet mislopen. Dus…

Herken jij dit?

Komen deze punten je net iets te bekend voor? Dan raden we je aan om nog even verder te lezen!

Want wil jij...

Dat snappen we volledig! Je ziet al waar we naartoe gaan maar we maken je graag nog enthousiaster over SEO en laten je zien waarom het nu zo waardevol en belangrijk is om hier een goede strategie voor te hebben. 

Laten we er nog een voorbeeld bij pakken om een beter beeld te schetsen. Stel je voor, je hebt in Nijmegen een sportschool. Maandelijks zijn er 1000 mensen op zoek naar ‘sportschool Nijmegen’ (nu klopt dit getal niet maar het is wel lekker makkelijk rekenen). Met jouw sportschool sta jij op de 8e positie voor dit zoekwoord. 

Google CTR per positie

Wat gebeurt er dan? Hoeveel van deze mensen kijken naar de 8e positie denk je. 40, 20 misschien 10%?. Bij plek 8 kan jij 3% van al het zoekverkeer verwachten, zo’n 30 mensen per maand dus.

Dat is niet enorm veel, sterker nog je zult maandelijks weinig nieuwe leden binnen halen zo. Hoe is dit als je op positie 3 staat, of natuurlijk nog mooier als jouw website op de eerste plek staat? Dan haal je een serieus deel van al het mogelijk verkeer binnen. Hier vind je een overzicht van hoeveel procent je ongeveer kan verwachten van het verkeer. 

Waarom SEO?

Meer verkeer naar je website

Mensen kunnen je website vinden met de juiste zoekwoorden.

Meer leads

Gevonden worden op de juiste zoekwoorden zorgt voor meer mensen naar jouw website die zoeken wat jij biedt.

Lange termijn voordelen

SEO werkt door op de lange termijn. Dus veel verkeer voor jou!

Je ziet dus dat er echt een enorm verschil is aan verkeer tussen positie 1 en 2 en de rest van de posities. Voor zoektermen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf wil je dus hoog scoren, want wie wilt er nou niet meer verkeer ontvangen op zijn website.

Wij snappen heel goed dat jij nu enorm enthousiast bent om een nummer 1 positie voor jouw website te bemachtigen. Helaas ben je niet de enige, ook jouw concurrenten willen een nummer een positie in Google. Daarom is het enorm belangrijk om dit goed aan te pakken, een uitgedachte strategie die jou boven je concurrenten gaat zetten. Onze eendjes staan voor jou klaar om je hierbij te helpen. 

Amber - Onze SEO specialist

Deze bedrijven gingen je voor

Samen met deze bedrijven hebben we impact mogen maken. 

Tijd voor echt resultaat!

Jouw website hoger laten scoren in Google op de juiste zoekwoorden, dat is het doel. Daar gaan we mee aan de slag. Onze SEO eendjes staan voor jou klaar om jouw website een enorme boost te geven in de zoekmachines. 

Nu kunnen we ons heel goed voorstellen dat het wat onwennig kan zijn om deze verantwoordelijkheid uit handen te geven, zeker als je nog nooit eerder met een marketing bureau hebt gewerkt. We leggen je dus graag uit hoe dit in zijn werk gaat, zodat je hier een beter beeld van krijgt. 

Wat we doen.

Onderzoek

Welke keywoorden zijn belangrijk voor jouw website en waar liggen de kansen. Dat brengen we in kaart.

On page SEO

Problemen oplossen en het optimaliseren van alle pagina's. Zo hebben we een mooie start van ons werk.

Technische SEO

Alles wat nodig is om jouw website aan de achterkant goed te laten indexeren en ranken.

Content

Content op basis van de zoekwoorden die jou gaan helpen. Om zo je website hoger te laten ranken.

Linkbuilding

Door linkbuilding de autoriteit van jouw website verhogen om beter te ranken.

Analyseren

Door Google Analytics en Search Console trends te bestuderen blijven we op de hoogte van kansen en mogelijkheden.

SEO resultaten
Resultaten van een van onze klanten sinds we zijn gestart in september.

Hoe gaan we beginnen? 

SEO laten uitbesteden, dat doe je niet elke dag. Dat begrijpen we. Dus we beginnen met een kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken we van alles over jou en jouw bedrijf, wat doe je, welke diensten en/of producten bied je aan, en wat maakt jou en je bedrijf uniek? Door alle ins en outs te leren over jou en je producten weten wij precies waar we ons op moeten richten en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. 

We gaan aan de slag met een uitgebreid SEO onderzoek voor jouw website. Wat gaat er nu goed, wat kan er beter en waar liggen de grootste kansen? 

Ben je het eens met onze aanpak? Dan gaan we aan de slag voor je. Vanaf dat moment wordt alles ontzorgt als het gaat om SEO. Wij doen alles van het schrijven tot aan het optimaliseren van je website. 

Maandelijks heb je een meeting met een van onze eendjes die de resultaten met je doorneemt, kijkt naar nieuwe mogelijkheden en de plannen voor de komende weken bespreekt. 

Wij staan te springen om je verder te helpen met het vergroten van jouw bereik, jij ook? Plan dan snel een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden door te nemen. Of neem contact met ons op als er iets nog niet helemaal duidelijk is, dan leggen we het je graag uit. 

Nog even alles op een rijtje, SEO uitbesteden in het kort:

Veel informatie, dus we begrijpen als je de draad ergens even bent kwijtgeraakt of je het nog even snel wilt doornemen. SEO kost tijd en energie en daarmee ook geld. Zeker als je niet (zeker) weet hoe je het moet aanpakken kan het heel veel tijd kosten. Daarom is het voor veel ondernemers verstandig en voordeliger om het uit te besteden. Dan komen wij je helpen, wij gaan: 

  • SEO onderzoek doen voor jouw website. 
  • De kansen in kaart brengen 
  • Je website aanvullen met nieuwe en relevante content
  • SEO problemen oplossen
  • Maandelijks met jou zitten om te kijken hoe het gaat, wat we gaan doen en de kansen doornemen. 

 

Tijd om te beginnen en jouw website hoger te laten ranken!

Samen impact maken

Jouw website op topposities in Google, zo gaan we impact maken. Wij bespreken graag met je wat de mogelijkheden zijn voor jouw website. Laat hier je gegevens achter en dan nemen we snel contact met je op om dit door te nemen.