Website laten maken

Jij bent op zoek naar iemand die voor jou een nieuwe website kan maken of misschien wil jij wel je oude website laten vernieuwen, spannend. Dat doe je namelijk niet iedere dag en het kan een groot project zijn. Belangrijk dat dit goed gebeurd zoals jij dit wilt. 

Een website is belangrijk voor elk bedrijf, het is namelijk al lang niet alleen meer het visitekaartje van een bedrijf. Het is een marketingtool geworden, een plek waar je aanvragen binnen krijgt, informatie verstrekt en van een bezoeker een klant kan maken.

Dienst - Website laten maken DuckImpact
0 %
Tevredenheid garantie
+ 0
Websites gemaakt
0
Jaar ervaring
+ 0
Tevreden klanten

Hey, wij zijn DuckImpact

Jouw partner uit Nijmegen voor Impactvolle websites

Wij helpen bedrijven impact te maken door hun diensten en producten te laten zien aan de juiste doelgroepen.

De tijd dat mensen alleen je website bezochten om je openingstijden te vinden is al lang voorbij, is jouw website niet meer up to date of wil je een compleet nieuwe website laten maken? Dan helpen onze eendjes je graag verder. 

Herken jij dit?

Komen deze punten je net iets te bekend voor? Dan raden we je aan om nog even verder te lezen!

Want wil jij...

Dat snappen we! Een website is een belangrijk onderdeel van je marketing inspanningen. Hier wil je uiteindelijk mensen naartoe sturen om aankopen of aanvragen te doen, wel zo belangrijk dat dit goed in elkaar zit.

Want stel je voor, je hebt geweldige Facebook en Google ads lopen en er worden dagelijks tientallen mensen doorgestuurd naar je website. Dat betekent dat je dus de aandacht en interesse van die mensen al hebt. Maar dan komen ze op je website, vanaf dat punt kan er veel misgaan. Het laden kan te langzaam gaan, de landingspagina sluit niet goed aan op de advertenties of het is te moeilijk om een aankoop of aanvraag te doen.

Wat gebeurt er dan? Je verlies de mogelijke klant, hun interesse is weg en de kans dat ze nog een keer op je advertenties klikken is vrijwel 0. Zonde, van alle tijd, energie en geld dat jij erin hebt gestopt om deze mensen naar je website te krijgen.  

Waarom website laten maken?

Snelle website

Jouw website die nog sneller laadt dan jij DuckImpact kan zeggen.

Geweldig design

Wij laten jouw website springen uit de vijver van duizenden eenden.

Responsive

Van mobiel tot desktop, jouw website werkt zoals het hoort.

 

Onze eendjes zijn gespecialiseerd in het maken van websites die er goed uitzien, snel zijn maar ook nog eens gebruiksvriendelijk. Dat klinkt logisch, maar er zit een volledige psychologie achter de keuzes die we maken.

Deze keuzes zorgen ervoor dat jij geen bezoekers meer verliest als ze eenmaal op jouw website zitten, maar dat ze converteren naar klanten. Precies wat jij wilt. 

Hoe je jouw website opzet, welke kleuren je gebruikt, waar en welke knoppen je neerzet en wat je plaatst op welke pagina heeft een enorme impact op het gedrag van jouw bezoekers. Als je weet hoe en wat kan je hierop inspelen. Jij wilt jouw bezoekers natuurlijk de beste ervaring geven. 

Wij snappen dat jij enthousiast bent over het idee van een website die bij jou, je bedrijf en je klanten past. Wij ook, daarom leggen we je graag uit hoe dit in zijn werk gaat. 

Amber - Onze website specialist

Deze bedrijven gingen je voor

Samen met deze bedrijven hebben we impact mogen maken. 

Tijd voor echt resultaat!

Jouw website is een marketing tool, maar ook een manier om aan de bezoekers te laten zien waar je bedrijf voor staat. Je wilt eigenlijk de perfecte balans vinden tussen gebruiksvriendelijk, snel, goed design en marketing. Maar hoe doe je dat? Dat hoef je niet zelf te doen, onze expert website eendjes staan voor je klaar!

Wat we doen.

Wat is het doel?

Samen kijken wat de doelen zijn en hoe we dit vorm gaan geven. Voor een website die impact maakt.

Concept

Wij maken een concept waarvan we zeker zijn dat jullie laaiend enthousiast worden.

We gaan bouwen

Bij akkoord gaan we de website bouwen en zetten we de layout klaar zodat deze alleen nog ingevuld moet worden.

Content

Schrijven maar! Zo zijn al jouw teksten en content SEO geoptimaliseerd.

Instellen

Bijna klaar! We stellen alles in zodat jij jouw bezoekers, conversies en verkopen kan bijhouden.

Puntjes op de I

We zijn klaar, samen lopen we er nog even doorheen om de laatste puntjes op de i te zetten.

Dienst - Website laten maken

Hoe gaan we beginnen? 

Een nieuwe website laten maken of je huidige website een make-over geven doe je niet dagelijks. Dus we snappen dat dit een grote stap is en dat je graag wilt weten hoe die in zijn werk gaat. Dat leggen we je graag stap voor stap uit.

We beginnen met een kennismaking, hier leren we elkaar kennen en willen wij graag alles leren over jou en je bedrijf. Wat maakt jou uniek, wat wil je uistralen en waarom doe jij wat je doet? 

We proberen een algemeen idee te krijgen van wat jij verwacht en hoe jij graag wilt dat de website eruit komt te zien. Die wensen combineren wij met onze kennis over gebruiksvriendelijke websites en design. 

Als er een klik is sturen wij een op maat gemaakte offerte en gaan we aan de slag voor jou. Binnen de afgesproken tijd krijg je een concept ontwerp van ons, zodat we de design keuzes kunnen laten zien en jij een goed beeld krijgt van hoe het eruit komt te zien. 

Bij akkoord gaan we aan de slag met het bouwen van de echte website. Tijdens dit proces houden we je up to date over de aanpassingen en huidige stand van zaken. Zo kunnen we snel schakelen mocht er toch iets niet volledig naar wens zijn. 

Als alles staat gaan we optimaliseren en zorgen dat de website volledig werkt naar behoren door te testen, testen en nog eens testen. Hierdoor weten we zeker dat we een goed, werkend en naar wens product leveren.

Wil je hierna zelf iets kleins aanpassen in de website? Dat kan, ook maken we het maken van aanpassingen in je website makkelijk zodat je dit zelf kan doen wanneer nodig. Kom je er toch even niet helemaal uit, dan helpen we je natuurlijk graag een handje. 

Amber - Onze SEO specialist

Nog even alles op een rijtje, een website laten maken in het kort: 

Veel informatie, dus we begrijpen als je de draad ergens even bent kwijtgeraakt of je het nog even snel wilt doornemen. Een website laten maken doe je niet zomaar, dus we zetten nog even op een rijtje hoe dit gaat en wat je kan verwachten.

  • Vrijblijvende intake, wat doe je en wat wil je graag?
  • Op maat gemaakte offerte
  • Concept van het design
  • Bouwen van de daadwerkelijke website
  • Een snel, gebruiksvriendelijk en mooie website die werkt met al jouw marketing tools

Tijd om te beginnen en jouw website te bouwen! Neem nu contact op om vrijblijvend kennis te maken met onze website eendjes, of om je vragen te stellen als er iets nog niet helemaal duidelijk is. 

Samen impact maken

Jouw website nog mooier, sneller en beter dan je nu kan bedenken. Dat is ons doel. Neem nu vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.