samenwerken

SEO uitbesteden Nijmegen

SEO uitbesteden in Nijmegen. Yes! Jij bent een ondernemer uit Nijmegen of omstreken op zoek naar een partner om je SEO uit te besteden. Je raadt het misschien al, dat is precies wat onze eendjes doen.

Nu willen we je eerst wat vragen voordat we verder gaan. 

Dan is het tijd voor jou om verder te gaan lezen.

Tevreden klanten
+ 0
Top posities
+ 0
Jaar ervaring
0
Toffe projecten gedaan
+ 0

Hey, wij zijn DuckImpact

Jouw partner voor SEO

Wij helpen bedrijven uit Nijmegen impact te maken door hun posities in de zoekmachines te verbeteren. Door SEO uit te besteden in Nijmegen.

Hey lokale ondernemer! Hoe staat jouw website ervoor? Krijg jij genoeg bezoekers? Of merk jij dat deze jouw website niet kunnen vinden? 

Heb jij hierdoor het idee dat jouw concurrentie wegloopt met jouw potentiële klanten?

Dat is niet alleen vervelend, maar hierdoor verlies jij ook veel winst. Nu is het tijd om daar echt iets aan te gaan doen. 

Een goede score van SEO is belangrijk voor jouw bedrijf. Iedereen wilt namelijk hoog scoren in Google. Jij wilt toch ook gevonden worden als mensen jou zoeken? 

Ben jij bijvoorbeeld de eigenaar van een schildersbedrijf in Nijmegen . Dan wil je graag dat je goed te vinden bent als iemand in Google intypt: ‘schilder Nijmegen’.

Helaas is dat niet altijd het geval, dan sta je onder aan de eerste pagina van Google. Of nog verder weg ergens op pagina 2, 3 of misschien nog verder.

Wanneer je niet in de top 10 posities (1e pagina) zit van jouw belangrijkste zoekwoord kan je verwachten dat je hier vrijwel geen of helemaal geen verkeer van krijgt. Tijd om dat te veranderen en SEO uitbesteden in Nijmegen.

"The best place to hide a dead body is page two of Google"

SEO Nijmegen utibesteden

Wat is SEO eigenlijk?

We hebben het nu over SEO, oftewel search engine optimization. We hebben het hier over inspanningen die je doet om je website beter te laten ranken in Google. Dit kan je doen door verschillende dingen aan te pakken in je website. 

Merk je bijvoorbeeld dat je website eigenlijk geen bezoekers krijgt, maar heb je geen idee waarom? Dan ligt dat aan jouw huidige SEO score. 

Wanneer je geen bezoekers krijgt op je website is dat enorm frustrerend. Jij hebt een geweldig product of een super dienst die je aanbiedt, maar toch ziet niemand het. 

Wij begrijpen hoe vervelend dat is en helpen je graag om dit op te lossen. 

 

Waarom SEO?

Meer verkeer naar je website

Mensen kunnen je website vinden met de juiste zoekwoorden.

Meer leads

Gevonden worden op de juiste zoekwoorden zorgt voor meer mensen naar jouw website die zoeken wat jij biedt.

Lange termijn voordelen

SEO werkt door op de lange termijn. Dus veel verkeer voor jou!

Waarom is SEO belangrijk?

Hoe belangrijk SEO precies is, is niet meteen altijd even duidelijk voor iedereen. Een hoge score in Google is leuk, maar wat voor verschil maakt het nu echt? Twee dingen zijn hier belangrijk. 

Allereerst, bedenk jouw laatste 5 aankopen. Hoe heb jij precies de uiteindelijke verkoper gevonden? De kans is groot dat je bij een groot deel van je aankopen een of meerdere keren een zoekmachine hebt gebruikt. 

Heb je laatst gezocht naar een nieuwe sportschool in Nijmegen? Dan heb je waarschijnlijk gezocht naar: ‘sportschool Nijmegen’, ‘goede sportschool Nijmegen’ en ‘fitness Nijmegen’.

Bij hoeveel van deze zoekopdrachten ben je tot helemaal onderaan de zoekopdrachten gekomen of op de tweede pagina? Waarschijnlijk niet veel of helemaal niet. Dat is waarom het zo belangrijk is om goede posities te behalen, want je bent niet de enige die dit doet. 

SEO is dus zo belangrijk omdat iedereen eigenlijk zijn aankopen doet op basis van (een paar) zoekopdrachten. En daarnaast omdat er héél weinig mensen onderaan de zoekresultaten kijken of een pagina verder klikken. 

Goede resultaten in de zoekmachine zijn dus belangrijk als jij klanten wilt binnen halen zonder hier actief mee bezig te hoeven zijn. Dat klinkt toch eigenlijk als de droom van elke ondernemer? 

SEO uitbesteden Nijmegen

Wat we doen.

Onderzoek

Welke keywoorden zijn belangrijk voor jouw website en waar liggen de kansen. Dat brengen we in kaart.

On page SEO

Problemen oplossen en het optimaliseren van alle pagina's. Zo hebben we een mooie start van ons werk.

Technische SEO

Alles wat nodig is om jouw website aan de achterkant goed te laten indexeren en ranken.

Content

Content op basis van de zoekwoorden die jou gaan helpen. Om zo je website hoger te laten ranken.

Linkbuilding

Door linkbuilding de autoriteit van jouw website verhogen om beter te ranken.

Analyseren

Door Google Analytics en Search Console trends te bestuderen blijven we op de hoogte van kansen en mogelijkheden.

Hoe staat het er nu voor met jouw SEO (Gratis SEO check)?

Wanneer je je nog niet eerder intensief heeft bezig gehouden met SEO kan het moeilijk zijn om in te schatten hoe het nu gaat met je website. Welke zoekwoorden zijn voor jou belangrijk en hoe score jullie daar op? Maar ook vragen als: 

  • Hoeveel bezoekers heb ik maandelijks? 
  • Groeit dit aantal? 
  • Wat moet ik doen om (nog) verder te groeien? 
  • Zijn er problemen op mijn website die opgelost moeten worden? 

 

Dit zijn belangrijke vragen om het antwoord op te weten voordat je aan de slag gaat met het maken van een aanpak voor je SEO.

Nu vraag je je misschien af, hoe kom ik hier dan achter? Je kunt zelf aan de slag gaan en in de analytics en search console van je website duiken als je deze hebt aangemaakt. Dit zijn gratis tools van Google die bijhouden hoe het gaat met je website. 

Nu kost dit veel tijd, zeker als je zelf niet helemaal zeker weet wat je moet doen en waar je naar moet kijken. 

Daar helpen onze eendjes je graag mee! Daarom biedt DuckImpact jou een gratis SEO scan aan. Hier gaan we door jouw website heen en geven jouw een rapport hoe het er nu voor staat met je website. Kijken naar kritische fouten, waar er nog kansen liggen en content die belangrijk is om te updaten.

SEO uitbesteden in Nijmegen

Zo sta je er niet meer in je eendje voor. Wil je zelf geen uren kwijt zijn aan het wekelijks schrijven van SEO content? Heb jij geen idee waar je moet beginnen? Of wil jij liever je richten op andere dingen binnen jouw bedrijf?

Allemaal goede redenen om te kijken naar het uitbesteden van SEO.

Er zijn dus veel redenen waarom jij ervoor kan kiezen om je SEO uit te besteden aan een SEO-expert. Vaak is de belangrijkste reden dat je zelf niet helemaal bekend bent met wat je moet doen en hoe je dit het beste aanpakt.

We begrijpen dat dit lastig is, ook als je wel weet hoe je dit het beste moet aanpakken kan je tegen het volgende probleem aanlopen. Je hebt er geen tijd voor. Het schrijven en optimaliseren van teksten voor SEO is namelijk best een tijdrovende bezigheid. En zeker als je er niet de grootste fan van bent kan het nog wel eens onder aan je prioriteiten lijstje komen te hangen.

Amber - Ons SEO specialist eendje

Wie zijn wij?

Wij zijn DuckImpact. Enthousiaste marketeers in de omgeving van Nijmegen met een specialisme in SEO, wij helpen ondernemers met het vergroten van hun bereik door middel van het verbeteren van organische resultaten in de zoekmachines. Jouw partner dus om SEO uit te besteden in Nijmegen.

Dat doen we door het optimaliseren van de website, hier halen we de kritische fouten eruit en kijken we of er verder nog dingen zijn waardoor de website op dit moment niet goed scoort. Ook testen we hoe gebruiksvriendelijk je website is en geven je hier tips om dit te verbeteren.

Zo voorkom je namelijk dat mensen die je website bezoeken door een andere reden niet converteren.

Dan gaan we aan de slag met schrijven van nieuwe content en het optimaliseren van de bestaande content voor SEO.

Wat we doen.

Onderzoek

Welke keywoorden zijn belangrijk voor jouw website en waar liggen de kansen. Dat brengen we in kaart.

On page SEO

Problemen oplossen en het optimaliseren van alle pagina's. Zo hebben we een mooie start van ons werk.

Technische SEO

Alles wat nodig is om jouw website aan de achterkant goed te laten indexeren en ranken.

Content

Content op basis van de zoekwoorden die jou gaan helpen. Om zo je website hoger te laten ranken.

Linkbuilding

Door linkbuilding de autoriteit van jouw website verhogen om beter te ranken.

Analyseren

Door Google Analytics en Search Console trends te bestuderen blijven we op de hoogte van kansen en mogelijkheden.

SEO als onderdeel van Funnel marketing, iets voor jou?

Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.  

Dan is het nu echt tijd voor resultaat en impact! Ben jij op zoek naar iemand die jouw SEO werkzaamheden kan overnemen jarenlange ervaring? Dan zit je goed bij DuckImpact. Wij helpen je graag verder en denken met je mee zodat jij SEO kan uitbesteden in Nijmegen. 

Wil jij vrijblijvend kennis maken en meer leren over de opties voor jouw onderneming? Neem dan snel contact met ons op en we komen graag met je in contact. 

SEO - FAQ

Altijd goed om van tevoren te weten wat je kan verwachten als we met elkaar in zee gaan (voor deze keer maken onze eendjes een uitzondering en komen we uit onze vijver). We beginnen met de analyse van je website, vanuit hier prioriteren de grootste problemen die op dit moment ervoor zorgen dat je resultaten uit blijven. 

Daarnaast kijken we hoe gebruiksvriendelijk je website is, en waar nodig geven we tips om dit te verbeteren. Hierdoor hebben onze SEO inspanningen (nog) meer effect. 

Dan maken we een plan van aanpak. Hierin vind je terug wat we precies gaan doen, dit kan je grofweg in twee categorieën verdelen. 

Allereerst de aanpassingen aan je website om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en problemen op te lossen. En daarnaast het aanvallen en optimaliseren van de content. 

Deze content wordt ter goedkeuring opgestuurd voordat deze online gaat.

Elke maand kijken we samen naar wat we hebben gedaan, de resultaten ervan en het plan voor de komende maand(en). 

Nee, wij werken met bedrijven uit heel Nederland. Zelf zitten we in de omgeving van Nijmegen, maar dat betekent niet dat we alleen met lokale bedrijven werken. Natuurlijk vinden we het leuk om elkaar in het echt te zien. Daarom doen we ons best om een paar keer per jaar in het echt een meeting te houden, ongeacht de afstand. 

Wij werken met alle bedrijven waarvan wij geloven dat we ze kunnen helpen. Tot nu toe hebben we veel verschillende klanten mogen helpen met het verbeteren van hun online marketing. Van bouwbedrijven tot aan sportscholen. 

Weet jij niet zeker of jouw bedrijf kan groeien door SEO of andere online marketing diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen met je naar de mogelijkheden.

SEO is een langetermijnstrategie, je zult dus niet meteen resultaat zien wanneer we beginnen. Dit duurt vaak 1-4 maanden, dit verschilt per website. Je kunt de resultaten zien als een sneeuwbal effect, het begint klein, maar hoe meer aandacht je eraan blijft besteden en constant je website aanvult met kwalitatieve content, hoe beter het gaat. 

Ben je op zoek naar marketing hulp waar je meteen resultaten ziet? Dan kan je kijken naar Google of Facebook advertenties

Wij maken geen beloftes als het gaat om de posities die we voor jouw bedrijf kunnen bereiken. Wel geven we je een inschatting van de verwachte resultaten en doen we er natuurlijk alles aan om jou zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekmachines. 

Dit doen we niet omdat er te veel factoren zijn waar we geen invloed op hebben en daarnaast willen we geen valse verwachtingen creëren. 

Wat zijn de kosten van SEO uitbesteden?

De kosten van het uitbesteden van SEO verschillen per project. We kijken wat nodig is en maken hier een planning van en delen hoeveel uur per maand we hiervoor nodig hebben. Zo weet je van tevoren niet alleen wat je kan verwachten, maar ook hoeveel je hiervoor betaalt. 

De kosten per maand van SEO uitbesteden staan dus vast en zijn op basis van het project.

Voordat je iemand inhuurt voor SEO wil je wellicht eerst weten of je dit ook zelf kan doen. Het antwoord hierop is ja, het kan. Of het verstandig is om het zelf te doen verschilt per situatie. 

Dit ligt er bijvoorbeeld aan dat er een veel kennis nodig is om SEO goed uit te voeren, heb je deze kennis in huis dan kan je altijd zelf kijken of je dit wilt gaan doen. Zo niet, dan is de kans groot dat je dit beter kan overlaten aan een expert. 

Daarnaast kost SEO ook veel tijd en energie. Het schrijven, optimaliseren en plaatsen van een blog kan je al snel een paar uur kosten. Hiernaast gaat er ook nog tijd zitten in het analyseren van de resultaten.

De tijd en energie is de voornaamste reden dat ondernemers hun SEO laten uitbesteden.

Nee, wij werken niet met jouw directe concurrenten. Directe concurrenten zien wij als bedrijven die dezelfde diensten leveren dicht bij jou in de buurt. Hierdoor zorgen we ervoor dat we elkaar tegen werken en minder resultaten behalen.

Doordat we dit doen, kunnen we garanderen dat we jou de beste kwaliteit kunnen leveren.