samenwerken

Meer merkbekendheid, aanvragen, leads én klanten? Te mooi om waar te zijn? Klinkt misschien wel zo, maar we leggen je graag uit hoe we dit voor je gaan doen.

Pakkende Facebook Ads maken die passen bij jouw bedrijf uit Arnhem. Dat is wat we doen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wat nog veel belangrijker is , is om het te hebben over wat Facebook advertenties jou kunnen opleveren. En daar hebben we het maar al te graag over. 

Onze eendjes worden enthousiast als we weer een campagne mogen opzetten voor een van onze klanten. Waarom? Omdat we weten wat het ze op kan leveren, want dat maakt impact.

Met een goede campagne kan je dagelijks tientallen nieuwe leads genereren voor jouw bedrijf. Maar nu lopen we iets op de zaken vooruit, laten we het eerst hebben over wat Facebook Ads nu eigenlijk zijn. 

 

Waarom Facebook Ads?

Facebook ads? Wie zit er nu eigenlijk nog op Facebook? Gemiddeld dagelijks een kleine 7 miljoen mensen in Nederland. 

En dat niet alleen, wanneer wij zeggen Facebook advertenties hebben we het eigenlijk over Meta advertenties. Meta is het moederbedrijf van Facebook en ook de eigenaar van Instagram. Ook het adverteren op Instagram valt hier dus onder. 

Dat zijn dagelijks er nog eens 6 miljoen mensen bij in Nederland. Dat is de vijver aan mensen waar je uit kan vissen wanneer het gaat om Facebook advertenties.

Wat zijn Facebook Ads? 

Als je zelf gebruik maakt van Instagram of Facebook ben je bekend met de advertenties. Dit zijn gesponsorde posts van bedrijven en accounts die je niet volgt. Zij hebben een doelgroep ingesteld waar jij onder valt, dat is waarom je die specifieke advertentie te zien krijgt.

Dat betekent dat je in de juiste leeftijdscategorie valt, de juiste demografische plek hebt én dat jouw interesses volgens Facebook overeenkomen. 

Wanneer dit dus allemaal overeenkomt, dan laat Facebook de advertentie aan jou zien. En dat is waardevol, omdat advertenties dus heel specifiek kunnen zijn. Daar kan jij je voordeel mee doen. 

Facebook ads duckimpact

Wat heb jij aan Facebook Ads? 

Je weet wat Facebook Ads zijn en hoe het werkt. Top, maar wat heb jij eraan als je een bedrijf hebt in Arnhem? In het kort, veel. Maar toch lichten we dit nog iets verder toe. 

Want jij hebt een bedrijf in Arnhem, om in de buurt daarvan en jij wilt meer. Meer naamsbekendheid, meer aanvragen en/of meer klanten. Dan zit je goed bij Facebook Ads en bij DuckImpact, want wij helpen je hier graag bij.

Voor een relatief klein bedrag kan jij dagelijks duizenden mensen bereiken binnen jouw doelgroep, met de juiste advertenties betekent dit dat je een deel van deze mensen omzet in betalende klanten. En hoe meer betalende klanten je hebt, hoe beter je business loopt. 

Wie zijn wij? 

Laten we ons even voorstellen! Wij zijn de eendjes van DuckImpact, marketing enthousiasten die ondernemers helpen de volgende stap te zetten met hun bedrijf. Onze Ad specialist eendje is dagelijks bezig met het opzetten van campagnes, optimaliseren en het beheren van de resultaten.

Zo kunnen we onze klanten ervan verzekeren dat hun advertentie budget optimaal wordt besteed tijdens onze samenwerking. 

Ben jij benieuwd naar wat onze eendjes voor jou kunnen betekenen? Dan komen we graag met je in contact om dit met je te bespreken. 

Amber - Head duck - Duckimpact
Amber - Facebook Ads specialist

Facebook Ads Arnhem

Dus ben jij een ondernemer met een bedrijf in Arnhem die de vijver aan mogelijkheden van Facebook Ads wilt ontdekken? Dit is een vijver waar onze eendjes dagelijks in rond zwemmen en wij willen graag deze ervaring met jou delen. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog wat wij voor je kunnen doen.

Jouw Facebook Ads

Wij willen jou helpen aan meer naamsbekendheid, aanvragen en klanten. Klinkt goed toch? Als jij net zo enthousiast bent als wij dan gaan we graag met je aan de slag. Neem hier contact met ons op en we komen graag met je in contact!

Laat onze eendjes je meer vertellen

Bekijk onze andere blogs

Tijd voor resultaat!

yes! jij bent enthousiast en wij ook, laten we een kennismaking plannen.

wat we graag van je willen weten
bedrijfsinformatie