samenwerken

Jouw SEO bureau in Nijmegen

Een goede website die niet vindbaar is zal nog steeds niks opleveren. Laten we daar wat aan gaan doen.

Boven aan in google! Wie wilt dat nu niet. Lokale ondernemers opgelet. Ben jij op zoek naar een SEO bureau in Nijmegen, of ben je benieuwd wat wij doen? Dat leggen we je graag uit. 

Jij hebt een website omdat je aan mensen wilt laten zien wat jij doet. Dat is top, maar dan is het wel belangrijk dat ze jouw website kunnen vinden. Dat is waar SEO om de hoek komt kijken. SEO is eigenlijk alle inspanningen die jij doet om zo hoog mogelijk te komen in de zoekmachines.

Onze eendjes zijn hun vijver uitgekomen om jou uit te leggen wat SEO is en wat de voordelen zijn van het uitbesteden van SEO. 

Wat is SEO?

SEO staat voor Search engine optimization en betekent het optimaliseren van jouw website en content voor zoekmachines. Zoekmachines als Google lezen als het ware van jouw website en bepalen op basis van wat ze zien, hoe waardevol jouw website is voor mensen. 

Dit doet Google en andere zoekmachines per zoekwoord. Bijvoorbeeld: ‘Schilder Nijmegen’. Is jouw website of een pagina geoptimaliseerd voor dit zoekwoord? Dan zal Google dit zien en jou hoger in de zoekresultaten zetten. Dit is belangrijk.

Wat is SEO - SEO bureau nijmegen

Je wilt namelijk een plekje bemachtigen op de eerste pagina en het liefste in de top drie. Waarom? Omdat dit is waar mensen naar toe gaan, ze kijken vaak niet verder dan de eerste drie resultaten en met een nummer één positite haal je 40% van al het verkeer binnen gemideeld. Dat is bijna de helft!

Stel je eens voor wat er gebeurt met jouw aanvragen, verkopen en omzet als bijna de helft van alle mensen die op zoek zijn naar wat jij aanbiedt bij jou uitkomen. 

Waarom zou je SEO uitbesteden?

Nu vraag je je misschien af, waarom zou ik dit uitbesteden? Goede vraag! SEO is een tijdrovende bezigheid. Zeker als je niet helemaal op de hoogte bent van wat je moet doen en hoe je dit het beste kan aanpakken.

Het is namelijk belangrijk om wekelijks bezig te zijn met je SEO als je topposities wilt behalen. En dat kost tijd, energie en geld. Tijd en energie die jij niet in je bedrijf kan stoppen.

Dat is eigenlijk de voornaamste reden dat veel ondernemers hun SEO bij ons uitbesteden. Ze willen de resultaten maar hebben geen zin of tijd om zich te verdiepen in de wereld van SEO. Dat begrijpen we maar al te goed en we helpen ze graag om hun website boven in Google te krijgen. 

SEO uitbesteden in Nijmegen kosten

Natuurlijk is het ook een geld kwestie, daar draaien we niet omheen. Jouw tijd is waardevol en geld waard. Uren per week bezig zijn met SEO betekent ook uren minder om te besteden aan de rest van je werkzaamheden. 

Wil je dit voorkomen dan is het slim om je SEO uit te laten besteden aan een online marketing bureau waar jij je goed bij voelt. 

De kosten van SEO uitbesteden verschillen. Dit ligt eraan wat er allemaal gedaan moet worden en hoeveel maandelijks terugkerende taken er zijn. Denk hier aan het optimaliseren van je website, schrijven van content maar ook het herschrijven en linkbuilding behoren tot de mogelijkheden.

Wat er precies het beste gaat werken voor jouw bedrijf kunnen we in deze blog niet schrijven. Maar bespreken we graag met je over een kopje koffie om te kijken wat er allemaal mogelijk is. 

Laten we impact maken

Ben jij benieuwd wat SEO uitbesteden voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op met onze eendjes en dan maken we graag een afspraak met je. Onze eendjes hebben de afgelopen jaren veel bedrijven en ondernemers mogen helpen aan mooie resultaten in de zoekmachines. Zo zorgen we voor meer verkeer naar je website, optimalisatie en nog veel meer!

Hulp nodig bij jouw SEO?

Wij helpen je graag verder. Neem hier gerust vrijblijvend contact op met een van onze eendjes en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Laat onze eendjes je meer vertellen

Bekijk onze andere blogs

Tijd voor resultaat!

yes! jij bent enthousiast en wij ook, laten we een kennismaking plannen.

wat we graag van je willen weten
bedrijfsinformatie