samenwerken

SEO uitbesteden kosten

Wat zijn de kosten als je SEO wilt uitbesteden? Let's talk money!

SEO uitbesteden, wat zijn de kosten? Wil jij graag jouw SEO werkzaamheden laten uitbesteden maar weet jij niet goed wat je qua kosten kan verwachten? We begrijpen dat dit heel vervelend kan zijn. Je wilt wel maar weet niet goed wat je moet verwachten als het gaat om het nodige marketing budget. 

Onze eendjes leggen je graag het een en ander uit over de marketing kosten die jij kan verwachten als het gaat om SEO uitbesteden

SEO uitbesteden

Laten we eerst kort bespreken waarom je SEO zou moeten uitbesteden. Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen, maar wel voor het overgrote deel van de ondernemers. Er zijn namelijk een paar aspecten van SEO die ervoor zorgen dat het vaak voordeliger en slimmer is om dit door een ander te laten doen.

1 – SEO kost veel tijd.

SEO schrijven en optimaliseren kost tijd, veel tijd. Tijd die je niet kan besteden aan je eigen bedrijf als je bezig bent met schrijven, onderzoek of optimaliseren. En we weten allemaal, tijd is geld. 

2 – SEO is niet makkelijk.

Het goed schrijven van teksten is niet voor iedereen weggelegd. Dan zit er ook nog een verschil tussen schrijven en schrijven voor SEO. Je moet rekening houden met de zoekmachines, maar je wilt ook dat je teksten goed leesbaar zijn voor je websitebezoekers. 

3 – Geen zorgen meer!

Zelf je SEO doen? Het is mogelijk, maar dat betekent dat je hier veel uren aan kwijt bent en dat je er mentaal mee bezig bent. Zonde, want je hoeft je er niet druk om te maken. Hoe mooi zou het zijn als je 1x per maand de resultaten binnenkrijgt en dan weer door kan? Dat is precies wat we doen. 

SEO uitbesteden kosten

We laten je niet langer in spanning. Wat zijn de kosten van SEO uitbesteden. SEO uitbesteden is natuurlijk niet gratis, er gaat tijd en energie inzitten. Hoeveel uur een marketing bureau precies kwijt is aan jouw project verschilt.

Dit ligt aan verschillende factoren en dat is ook precies waarom wij jou nu niet kunnen vertellen wat de kosten gaan zijn van SEO uitbesteden. Maar niet getreurd, dat kunnen we je wel vertellen in een vrijblijvende call. 

seo uitbesteden kosten

Hier gaan we door jouw website heen en kijken hoe het nu gaat. Op basis daarvan maken we een plan en dit plan leggen we aan je voor. Dan zie je precies hoeveel tijd wij nodig hebben om jouw zoekresultaten te verbeteren én wat je van ons kan verwachten. 

Boven aan in Google

SEO is de manier om boven aan te komen in Google, nu is het geen garantie voor een nummer 1 positie. Alleen kunnen we je wel garanderen dat je zonder SEO niet op de eerste pagina komt van Google, laat staan een nummer 1 positie. 

Jij wilt jouw website boven aan in Google, dat weten we. Hoe we dit weten? Iedereen wilt dat. Want een nummer 1 positie zorgt voor veel verkeer en dat betekent ook nieuwe klanten. Nieuwe klanten waar jij eigenlijk niks voor hoeft te doen, ze komen vanzelf op je af. 

Dat betekent dus ook dat jouw concurrentie druk bezig is met het verbeteren van hun SEO. Daarom kan het handig zijn jouw SEO uit te besteden aan een partij die hier veel ervaring mee heeft. 

Laten we samen impact maken

Impact maken, dat is wat wij doen. Door onder andere jouw website hoger te laten scoren in Google. Wil jij weten wat de kosten hiervan gaan zijn en wat je van ons kan verwachten? Laat dan hier je gegevens achter en onze eendjes nemen zo snel mogelijk contact met je op, geheel vrijblijvend natuurlijk. 

Laat onze eendjes je meer vertellen

Bekijk onze andere blogs

Tijd voor resultaat!

yes! jij bent enthousiast en wij ook, laten we een kennismaking plannen.

wat we graag van je willen weten
bedrijfsinformatie