samenwerken

Five Star Coaching

Facebook Ads 

Coaching op maat waardoor jij jouw doelen behaalt. Dat is wat Five Star Coaching doet. Wij hebben ze mogen helpen met het opzetten en beheren van hun advertenties om meer aanvragen te genereren voor hun sportschool. 

De sportschool had in de regio al redelijk was naamsbekendheid, dus onze focus lag op het geven van dat laatste duwtje in de rug om te gaan voor een proefles. Zo konden ze de sfeer proeven van de Five Star Gym. 

Facebook Ads klikken
0 +
Meer bereik
0 %
Aanvragen per week
0 +

Het doel was meer aanvragen voor de sportschool. Daar zijn we mee aan de slag gegaan. Samen met de eigenaar hebben we bepaald hoe we dit kunnen aanpakken op een manier die mooi aansluit bij de sportschool. Binnen een paar dagen kwamen de eerste aanvragen al binnen en dat is al die weken zo doorgegaan. Resultaat waar wij trots op zijn en de klant blij mee is, dat is dan weer ons doel waar we altijd voor gaan. 

Samen impact maken

Enthousiast geworden van deze resultaten en denk je, hé dat wil ik ook! Dat snappen we, laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op om te kijken wat er allemaal mogelijk is.