samenwerken

Facebook Ads

Adverteren op Facebook, dat is een geweldige manier om jouw doelgroep te bereiken en je product of dienst te promoten. 

 

Jouw product of dienst dagelijks aan honderden of wel duizenden mensen binnen jouw doelgroep, dat klinkt goed toch? Dat is het ook, het is echt een geweldige manier om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen. 

Wellicht heb jij weleens advertenties gedraaid, of ben je hier nog helemaal nieuw in. Wat jouw ervaring ook is, er zijn enorm veel mogelijkheden voor je in de wereld van adverteren. Zeker als je zelf al eens advertenties hebt gedraaid weet je hoeveel je hieruit kan halen. 

Facebook Ads uitbesteden
Meer verkeer gemiddeld
0 %
Klikken gegenereerd
+ 0
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
+ 0

Hey, wij zijn DuckImpact

Jouw partner uit Nijmegen voor Facebook advertenties

Wij helpen bedrijven impact te maken door hun diensten en producten te laten zien aan de juiste doelgroepen.

Toch merken wij dat veel ondernemers lang niet alles uit hun advertenties halen. Doordat ze urenlang bezig zijn met het bijhouden of optimaliseren, simpelweg niet de tijd hebben om er volledig in te duiken of door andere redenen. 

Adverteren kan veel stress opleveren, dagelijks kijken naar de resultaten, optimaliseren en aanpassen van je ads. Dat kost niet alleen een hoop tijd maar ook veel energie, zeker als je niet zeker bent van wat je aan het doen bent. 

Herken jij dit?

Komen deze punten je net iets te bekend voor? Dan raden we je aan om nog even verder te lezen!

Want wil jij...

Wat zijn Facebook ads precies? 

Iedereen met Facebook heeft wel eens een advertentie voorbij zien komen. Een goede ad trekt de aandacht, interesseert en zet aan tot actie. Of dit nu gaat om het inschrijven voor een proefles bij een sportschool tot het maken van een reservering bij een restaurant. 

Facebook ads zijn berichten die je tegen betaling aan een zelfgekozen doelgroep kan laten zien. Er zijn enorm veel verschillende manieren om dit aan te pakken en op te zetten, wel zo belangrijk om te weten hoe je dit aanpakt anders zet je geld op advertenties die je niks gaan opleveren. Weg geld.  


Je hebt voor elk doel wel een manier om je advertenties op te zetten. Wil je meer naamsbekendheid in de buurt? Jouw producten aan een compleet nieuwe doelgroep introduceren? Of jouw actie promoten onder een doelgroep die lijkt op jouw volgers? Kan allemaal. 

Waarom Facebook Ads?

Honderden of duizenden views

Elke dag jouw producten laten zien aan honderden of duizenden mensen

Meer leads

Gevonden worden op de juiste zoekwoorden zorgt voor meer mensen naar jouw website die zoeken wat jij biedt.

Jouw doelgroep bereiken

Bereik precies de mensen die jij wilt met sterke advertenties die converteren

Waarom zou jij Facebook advertenties uitbesteden? 

Veel ondernemers krijgen niet de resultaten uit hun Facebook advertenties waar ze op gehoopt hadden.

Dat zien we veel, mensen gaan aan de slag maar weten niet zeker hoe ze dit moeten doen en komen erachter dat er toch echt veel tijd in gaat zitten. Zonde natuurlijk, jij bent ondernemer geworden om te ondernemen en niet om uren lang advertenties te maken, bij te houden en te optimaliseren. 

Amber - Onze Ads specialist

Ben jij ook klaar met urenlang schrijven van de perfecte advertentie tekst, het editen van de juiste foto, het analyseren en optimaliseren van de ads? Kunnen we ons best voorstellen, eigenlijk wil je alleen de voordelen (en vooral de winst) die Facebook ads je kunnen brengen. 

Facebook ads kunnen je nog steeds veel winst opleveren, heel veel. Mits je het goed aanpakt. Dat is waar wij bij helpen, onze eendjes staan voor je klaar om goede ads voor je in elkaar te zetten. Maar nu lopen we op de zaken vooruit, laten we eerst eens even kijken wat Facebook Ads zijn. 

Klinkt als muziek in de oren toch? Zo ja, dan zit je hier goed! Want wij helpen je graag met je ads. Wij snappen namelijk dat jij graag wel de voordelen wilt maar niet de nadelen wilt als het gaat om Facebook advertenties.

Deze bedrijven gingen je voor

Samen met deze bedrijven hebben we impact mogen maken. 

Tijd voor echt resultaat!

Nieuwe leads binnen halen, meer bezoekers naar je website of nieuwe klanten, dat is het doel. Daar gaan we mee aan de slag. Onze Facebook eendjes staan voor jou klaar om jouw succesvolle advertentie campagnes te starten. 

Nu kunnen we ons heel goed voorstellen dat het wat onwennig kan zijn om deze verantwoordelijkheid uit handen te geven, zeker als je nog nooit eerder met een marketing bureau hebt gewerkt. We leggen je dus graag uit hoe dit in zijn werk gaat, zodat je hier een beter beeld van krijgt. 

Wat we doen.

Onderzoek

Waar liggen de kansen en hoe gaan we die benutten voor impactvolle advertenties.

Installeren

Van Facebook Pixel tot advertentieaccount alles staat klaar voor een goede start.

Plan van aanpak

Wat gaan we doen en waarom? Bij akkoord gaan we door naar de volgende stap. Zo niet komen we met een nieuwe plan.

Content

Dan maken we impactvolle advertenties die doelgroepen omzetten in klanten.

Analyseren

Welke ads lopen lekker en waar gaat het minder? Door dit dagelijks bij te houden garanderen wij topprestaties.

Meeting

Samen kijken we naar de resultaten en bespreken we eventuele aanpassingen waar nodig.

Resultaten van 1 maand aan advertenties

Hoe gaan we beginnen? 

Je bent enthousiast, wij ook. Dus laten we een beeld voor je schetsen hoe dit proces in zijn werk gaat. We beginnen met een kopje koffie en bespreken wat je precies zoekt en wat je doet tot in de details. 

We kijken naar wat je doelen zijn en op basis hiervan kiezen wij de juiste advertentie strategie. Deze leggen we aan je voor en na goedkeuring gaan we aan de slag. We zetten je advertentieaccount op de juiste manier op en maken waar nodig een landingspagina voor je ads. 

We schrijven de copy en maken op basis van de door jou aangeleverde foto’s de content voor de ads. Deze gaan online en dan is het voor jou alleen nog maar wachten op meer naamsbekendheid, verkopen of nieuwe leads.

Nog even alles op een rijtje, Facebook Ads uitbesteden in het kort:

Veel informatie, dus we begrijpen als je de draad ergens even bent kwijtgeraakt of je het nog even snel wilt doornemen. Facebook ads draaien kost tijd en energie en daarmee ook geld. Zeker als je niet (zeker) weet hoe je het moet aanpakken kan het heel veel tijd kosten. Daarom is het voor veel ondernemers verstandig en voordeliger om het uit te besteden. Dan komen wij je helpen, wij gaan: 

  • Onderzoek doen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf
  • De kansen in kaart brengen 
  • Advertenties opzetten en  optimaliseren 
  • Landingspagina’s maken 
  • Maandelijks met jou zitten om te kijken hoe het gaat, wat we gaan doen en de kansen doornemen. 

 

Tijd om te beginnen en jouw advertenties te starten!

Samen impact maken

Advertenties die converteren, zo gaan we impact maken. Wij bespreken graag met je wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf. Laat hier je gegevens achter en dan nemen we snel contact met je op om dit door te nemen.