samenwerken

HaJa Design

Branding | Website

Meubels gemaakt uit oude kleding stukken. Iets wat je zeker niet elke dag tegenkomt. Daar moet natuurlijk een passend logo, huisstijl en website bij. Dat is precies wat we voor HaJa Design hebben mogen doen. 

Tevreden klant
+ 0
Huisstijl
0
Snelle website
0

Een unieke huisstijl voor een uniek bedrijf. Dat is wat we wilde maken voor HaJa Design. Door samen te kijken naar wat ze nu precies doen en wat ze willen uitstralen hebben wij een huisstijl en logo gemaakt die goed past bij de creatieve meubels die ze maken. 

Een website waar hun verhaal duidelijk naar voren komt en hun meubels te koop zijn. Eigenlijk een website en webshop in een. Van aanvragen tot verkopen, alles is mogelijk op deze site.

Samen impact maken

Enthousiast geworden van deze resultaten en denk je, hé dat wil ik ook! Dat snappen we, laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op om te kijken wat er allemaal mogelijk is. 

Wij hebben met veel plezier samen gewerkt aan het project van HaJa Design. Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons als meubelmaker? Of doe jij iets in een compleet andere branche? Dan staan we voor je klaar om die uitdaging samen met je aan te gaan. Onze eendjes gaan graag met je zitten om te kijken hoe we jouw bedrijf op de kaart kunnen zetten. 

Facebook ads, Google ads, SEO of een goede (update van je) website. We kijken wat voor jou het beste gaat werken en waar jij het meeste profijt uit gaat halen.