samenwerken

P.B. Bouw

Branding | Website 

Een bouwbedrijf waar een vrouw aan het roer staat. In deze branche niet iets wat je elke dag ziet. Ons doel was een huisstijl en logo maken die dit unieke punt naar voren laat komen op een manier die toch stoer overkomt. En daarna deze stijl en doelen terug te laten komen in de website. 

Passende huisstijl
0
Nieuwe website
0
Tevreden klant
+ 0

Een logo en huisstijl die bij je past een belangrijk begin voor veel bedrijven. Het moment dat je idee, droom of doel echt vorm begint te krijgen. Samen hebben we gekeken naar wat we willen uitstralen en hoe we dat gaan doen. Door een combinatie van roze en paarse kleuren onderscheidt P.B. Bouw zich van de meeste bouwbedrijven. 

Een website die je werk laat zien, nieuwe klanten binnenhaalt en zelf makkelijk aan te vullen is. Dat waren onze doelen. Op basis van de eerder gemaakte huisstijl zijn we aan de slag gegaan met het maken van een website die hier naadloos op aansluit. 

Samen impact maken

Enthousiast geworden van deze resultaten en denk je, hé dat wil ik ook! Dat snappen we, laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op om te kijken wat er allemaal mogelijk is.