samenwerken

Team Smithfit

Facebook Ads | SEO

Team Smithfit helpt jou fitter en gezonder te worden op een leuke manier. Door elke week weer nieuwe en uitdagende bootcamps te verzorgen voor elk niveau. 

Ons doel was om meer aanmeldingen te generen en de openstaande vacatures een extra boost te geven. 

Facebook Ads klikken
0 +
Meer website bezoekers
0 %
Google Ads klikken
0 +

Nieuwe mensen bereiken om hun kennis te laten maken met bootcampen. Met een campagne die goed aansluit bij het bedrijf hebben we niet alleen de sport kunnen laten zien maar ook wat Team Smithfit zo uniek maakt. 

Zonder SEO strategie en uitvoering is het lastig om de juiste bezoekers naar je website te krijgen. Hier hebben we Team Smithfit mee mogen helpen. Door de juiste aanpak hebben we hun bezoekers aantal flink mogen verhogen! 

Heb jij ook een bootcamp of fitness bedrijf waar de marketing een boost kan gebruiken? Dan gaan onze eendjes graag met je in gesprek om te kijken wat er allemaal mogelijk is. We kijken wat we kunnen doen en wat voor jou de beste resultaten gaat opleveren. Wellicht ben je op zoek naar meer aanmeldingen of wil jij in de buurt je naamsbekendheid vergroten. Alles is mogelijk.

Ben jij klaar voor het vergroten van je bereik, meer aanmeldingen en enthousiaste klanten. Dan ben je goed op weg, wij zijn er voor je bij de volgende stappen die nodig zijn om dat te bereiken. 

Samen impact maken

Enthousiast geworden van deze resultaten en denk je, hé dat wil ik ook! Dat snappen we, laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op om te kijken wat er allemaal mogelijk is.