samenwerken

Feel Good Fitness Factory

Facebook Ads | SEO | Google Ads

Welkom bij de leukste sportschool van Hilversum!

Feel Good Fitness Factory is een totaalconcept van sport & beweging, voeding en coaching. Sporten met een glimlach, dat is het doel. 

Samen met de eigenaar van deze sportschool hebben we als doelen gesteld om meer naamsbekendheid in de omgeving te genereren en ons te richten op meer aanmeldingen

Facebook Ads klikken
0 +
Meer website bezoekers
0 %
Google Ads klikken
0 +

Door verschillende Facebook Ad campagnes te draaien hebben we ervoor gezorgd dat de lopende acties door honderden mensen dagelijks gezien worden. Met meer dan tientallen klikken per week hebben we ook veel nieuwe aanmeldingen mogen bereiken!

Een sportschool kan eigenlijk niet zonder goede SEO strategie. Door een combinatie van blogs en landingspagina’s te maken hebben wij in de afgelopen maanden het verkeer naar de website mogen verdubbelen. 

Door de top van de zoekresultaten te bereiken met ads die aansluiten op de juiste zoekwoorden krijgt de sportschool er dagelijks tientallen klikken bij. 

Samen impact maken

Enthousiast geworden van deze resultaten en denk je, hé dat wil ik ook! Dat snappen we, laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op om te kijken wat er allemaal mogelijk is.